Ανόρθωση: Ο ανεπιθύμητος Πουλλαΐδης, ο ανένδοτος Μήτρου και ελπίδα για νέα διοίκηση

Ανόρθωση: Ο ανεπιθύμητος Πουλλαΐδης, ο ανένδοτος Μήτρου και ελπίδα για νέα διοίκηση

Newsroom
poulaidis anorthosi synedrio
Πολλά και διάφορα «τρέχουν» στην Ανόρθωση αυτή την περίοδο με την ομάδα να είναι στο ψάξιμο για νέα διοίκηση και να γίνονται τεράστιες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η χθεσινή Γενική Συνέλευση δεν έφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μιας και παρά την προτροπή κάποιων προς συγκεκριμένα άτομα για να βγουν μπροστά και να πάρουν τον χρόνο τους για να καταρτίσουν συμβούλιο ήταν αρνητικοί.

Δεν έγινε αποδεκτή ούτε η εισήγηση των οργανωμένων για Διοικούσα Επιτροπή με αποτέλεσμα η διοίκηση Χατζηστεφάνου να παραμείνει στο πηδάλιο για 15 ακόμη μέρες, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι αποχωρούν άπαντες μετά το τέλος της επόμενης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης. Έτσι, μέχρι τότε θα πρέπει να βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν άτομα που δείχνουν ενδιαφέρον και θα κάνουν μία προσπάθεια για καταρτισμό συνδυασμού. Αν θα κατατεθεί και επίσημα υποψηφιότητα θα διαφανεί στις επόμενες μέρες, όμως κάτι κινείται για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ομάδας και αυτό είναι μία μικρή αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας.

«Όχι» σε Πουλλαΐδη


Στην χθεσινή Γενική Συνέλευση είχε αποστείλει επιστολή ο πρώην μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης με σκοπό να αναγνωστεί στα μέλη που παρευρέθηκαν. Πολλά μέλη όμως αντέδρασαν στο άκουσμα της κίνησης αυτής και ζήτησαν όπως να μην αναγνωστεί μιας και πολλοί θεωρούν ότι ένας από τους λόγους που η Ανόρθωση βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση είναι και η οικογένεια Πουλλαΐδη.

Την ίδια ώρα ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Μαρίνος Μήτρου είναι ανένδοτος και δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην απόφαση του να παραιτηθεί, έτσι και αυτός διανύει τις τελευταίες του μέρες στον σύλλογο μετά από τεράστια προσφορά όλα αυτά τα χρόνια. Χθες μάλιστα στη Συνέλευση έκανε αναφορά σε διάφορα θέματα τα οποία χειρίστηκε ο ίδιος και ειδικά αυτό των επενδυτών, όπου ήταν άμεσα εμπλεκόμενος στις όποιες επαφές είχαν γίνει στο παρελθόν.

Σύντομα στα γραφεία της ομάδας θα μπει και ανεξάρτητος ελεγκτικός οίκος για να εξετάσει τα λογιστικά και να δει με πάσα λεπτομέρεια τα χρέη, τις υποχρεώσεις και όλα όσα αφορούν το οικονομικό, έτσι ώστε να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα και προς τα μέλη και προς τον κόσμο αλλά και προς τα άτομα που θα αναλάβουν και τα οποία θα πρέπει να γνωρίζουν με ακρίβεια τι χρωστά και που η «Κυρία».

Ο κόσμος της ομάδας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις και ευελπιστεί ότι σύντομα θα βρεθεί διοικητική λύση έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει τα πόδια της και να δει το μέλλον με άλλο φακό.

Περιμένουν την απάντηση του Κρικόβιακ


Στο περίμενε βρίσκεται ο Γιάννης Οκκάς ο οποίος μόλις έφθασε στα χέρια του όνομα του Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ έριξε όλο του το βάρος στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Ο 100 φορές διεθνής μέσος με την Πολωνία είναι πόθος για τον Οκκά, με τη διοίκηση να έχει στείλει πρόταση και να περιμένει την απάντηση του. Αν και στα 34 του είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ανόρθωση και να δώσει πολλά με την προσωπικότητα του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα