Ανόρθωση: Τρεις ώρες συνέλευσης δίχως «λευκό καπνό»

Ανόρθωση: Τρεις ώρες συνέλευσης δίχως «λευκό καπνό»

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε μετά από 3 ώρες η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, δίχως ωστόσο να βρεθεί λύση. Παραμένει στο πόστο της η διοίκηση Χατζηστεφάνου, μέχρι την επόμενη συνέλευση και με την ελπίδα να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/9) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, με πλήθος κόσμου και περίπου μια ώρα καθυστέρηση (18:20 αντί 17:30).

Αρχικά, ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρίστος Χατζηστεφάνου προχώρησε στον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς. Σειρά πήρε ο Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος εδώ και καιρό υπέβαλε την παραίτηση του από το πόστο του γενικού διευθυντή, έκανε τον απολογισμό του και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο «αντίο».

Ακολούθησαν συζητήσεις αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι για τον σύλλογο, οι οποίες ωστόσο δεν καρποφόρησαν. Έτσι, έπειτα από τρεις ώρες (21:25 περίπου) η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Αυτό σημαίνει πως για τις επόμενες 15 ημέρες η διοίκηση Χατζηστεφάνου παραμένει στο πόστο της, μέχρι τη νέα συνέλευση, με τους ανθρώπους του κλαμπ να ελπίζουν πως θα βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα