Απόλλων Λεμεσού - ΑΕ Λεμεσού: Παρέμβαση… προέδρου ΚΟΑ – Τι ζήτησε από τους προέδρους Κίρζη και Κωνσταντίνου

Σάββας Νεοκλέους
koa_apollon_ael
Tην Πέμπτη (19/09) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) συνάντηση του προέδρου, Γιάννου Ιωάννου, με τους προέδρους Απόλλωνα και ΑΕΛ Λεμεσού, Νίκο Κίρζη και Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, αντίστοιχα.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και αφορούσε θέματα, ζητήματα που αφορούν το «ΆλφαΜέγα Stadium».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ραδιοφωνική εκπομπή «Μεγάλη Κερκίδα» στο Κανάλι 6 το μεσημέρι της Παρασκευής, σε κάποια στιγμή ο πρόεδρος του ΚΟΑ ανέφερε στους δύο προέδρους των Λεμεσιανών ομάδων, ότι για το θέμα που προέκυψε με την αναβολή του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League, Απόλλων-ΑΕΛ, είναι προτιμότερο και για το καλό όλων να πάνε μαζί να… πολεμήσουν όπως διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας και να μην κριθεί στα χαρτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, είδε θετικά αυτή την πρόταση του προέδρου του ΚΟΑ, Γιάννου Ιωάννου, ενώ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης.

Δεν αποκλείεται, πάντως, μέσα στις επόμενες ώρες, να διαφανεί, να ξεκαθαρίσει, εάν οι νομικές ομάδες Απόλλωνα και ΑΕΛ πάνε μέσα από τις ετυμηγορίες τους που θα καταθέσουν στο Δικαστικό όργανο της ΚΟΠ, να ξεκαθαρίζουν οριστικά το τι απόφαση ευελπιστούν να πάρει ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης την ερχόμενη Τετάρτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα