Ανόρθωση: Άλλες δύο ομάδες για Κρικόβιακ, «ανοιχτό» το ενδεχόμενο απόσυρσής του

Ανόρθωση: Άλλες δύο ομάδες για Κρικόβιακ, «ανοιχτό» το ενδεχόμενο απόσυρσής του

Newsroom
κρικοβιακ ανορθωση 2
Δημοσίευμα από την Πολωνία αναφέρει ότι ο Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις ομάδες, μία από τις οποίες είναι η Ανόρθωση, ή να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η Ανόρθωση τις τελευταίες ημέρες είναι σε διαρκείς επαφές με τον πολύπειρο Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Η Κυρία έχει προσεγγίσει τον παίκτη, καθώς φαίνεται ότι ο 34χρονος ταιριάζει στα πλάνα της, ωστόσο δεν είναι η μόνη που θα επιθυμούσε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία, ο άλλοτε αμυντικός της ΑΕΚ Αθηνών έχει λάβει κι άλλες προτάσεις, μάλιστα δύο έρχονται από το Κατάρ.

Ο έγκριτος Τόμας Βλόνταρτσικ αναφέρει μέσω του «Χ» ότι υπάρχει το ενδεχόμενο του να... κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όπως ακριβώς έκανε ο καλός του φίλος και συμπαίκτης στην εθνική Πολωνίας, Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο Κρικόβιακ έχοντας μείνει ελεύθερος από την Άμπχα στην οποία αγωνιζόταν την περασμένη χρονιά, μένει μόνιμα στο Παρίσι και συνεχίζει να προπονείται μόνος του, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα