Άρης Λεμεσού - Απόλλων Λεμεσού: Για το καρέ ο Άρης, για το… ντουμπλάρισμα ο Απόλλωνας – Πιθανές ενδεκάδες

Σάββας Νεοκλέους
aris_apollon
Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League η ώρα 19:00 σήμερα στο «ΆλφαΜέγα Stadium» θα διεξαχθεί το Λεμεσιανό ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του Απόλλωνα.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες. Είναι μία εκ των ομάδων που έχουν το απόλυτο, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έτσι θέλει να συμπληρώσει… καρέ τριπόντων και να συνεχίσει να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η τεχνική ηγεσία του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες Ουρόσεβιτς και Κοκόριν.

Η ομάδα του Αντριάν Γκούλα, έχοντας το Λεμεσιανό ντέρμπι με την ΑΕΛ να εκκρεμεί, θέλει το βράδυ να… ντουμπλάρει τις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά το διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» επί της Ανόρθωσης και το ότι δεν αγωνίστηκε στην 3η αγωνιστική με την αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο βραδινό τοπικό ντέρμπι με τον Άρη θα κυνηγήσει ένα νέο… διπλό, για να πετύχει τη δεύτερη φετινή νίκη.

Ο Σλοβάκος τεχνικός δεν υπολογίζει για τον βραδινό αγώνα στους Κυριάκου, Ντορεγκαράι, Άδωνη, Ντιόν και με αμφίβολο τον Ζμέρχαλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης: Άλβες, Γκόλντσον, Μουσούντα, Μποάκι, Καζού, Στρούσκι, Νίκολιτς, Μοντνόρ, Μπένγκτσον, Γκομίς, Κβιλιτάια. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Γιαγκό.

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Μαλεκκίδης, Βούρος, Λαμ, Κολ, Βεϊσμπέκ, Μπουαγκάρντ, Σαγκάλ, Μπολί, Μάρκες. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο ΝτΑλμέιδα.

Σάββατο, 21.09.2024 / 19:00

ΑΡΗΣ Λεμεσού - ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού

Στάδιο: Αλφαμέγα

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος

4ος Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα