Σπιλέφσκι: «Καλύτερα να μην πω κάτι για άλλα πράγματα, να βλέπουμε την δουλειά μας»

Σπιλέφσκι: «Καλύτερα να μην πω κάτι για άλλα πράγματα, να βλέπουμε την δουλειά μας»

Newsroom
ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ
Ανάμεικτα ήταν να συναισθήματα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, στις δηλώσεις του μετά τη «λευκή ισοπαλία» του Άρη Λεμεσού με τον Απόλλωνα.

«Μοιρασία» δίχως γκολ είχαμε το βράδυ του Σαββάτου (21/9) στο «Αλφαμέγα», μεταξύ Άρη και Απόλλωνα Λεμεσού, στο πρώτο ντέρμπι της πόλης για το φετινό πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε την ευκαιρία για το 4/4, με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι να εξηγεί πως η ομάδα του ναι μεν δεν έκανε καλή εμφάνιση, όμως δεν ηττήθηκε κιόλας στο ντέρμπι. Πέραν αυτού, άφησε αιχμές... λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Καλύτερα να μην μιλήσω για άλλα πράγματα, να βλέπουμε την δουλειά μας».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι. Δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν ευκαιρίες , οι ευκαιρίες που είχαν ήταν από δικά μας σοβαρά λάθη.

Δεν ήταν εύκολο είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο, τον καλύτερο που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Εκφράζω τις ευχές μου στον Μάρκες, να μη είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός.

Καλύτερα να μην πω κάτι για κάτι αλλά πράγματα. Καλύτερα να βλέπουμε την δουλειά μας και να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας.».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα