Άρης Λεμεσού - Απόλλων Λεμεσού: Οι ενδεκάδες στο πρώτο Λεμεσιανό ντέρμπι της σεζόν

Newsroom
aris_apollon
Άρης και Απόλλων Λεμεσού έρχονται αντιμέτωποι στις 19:00 στο Αλφαμέγα, στο πρώτο Λεμεσιανό ντέρμπι της σεζόν. Δείτε τις ενδεκάδες των δυο ομάδων.

Η ώρα για το πρώτο Λεμεσιανό ντέρμπι της Cyprus League by Stoiximan έφτασε. Στις 19:00 στο στάδιο «Αλφαμέγα», Άρης και Απόλλων Λεμεσού θα μονομαχήσουν με στόχο το τρίποντο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει να κάνει το 4/4 και να παραμείνει στην κορυφή, την ίδια ώρα που οι τυπικά φιλοξενούμενοι επιθυμούν να δείξουν πως φέτος μπορούν να μπουν «σφήνα» στους διεκδικητές του τίτλου.

Δείτε τις ενδεκάδες που «κατεβάζουν» Αλεξέι Σπιλέφσκι και Αντριάν Γκούλα:

Άρης Λεμεσού (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Καζού, Γκόλντσον, Γιαγκό, Μποακί, Στρούσκι, Σαρφό, Μαγιαμπέλα, Μοντνόρ, Σάβο, Κβιλιτάια

Απόλλων Λεμεσού (Αντριάν Γκούλα): Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Βούρος, Σελεστίν, Μαλεκκίδης, Σέσι, Μπουαγκάρντ, Κολ, Βεϊσμπέκ, Σαγκάλ, Μάρκες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα