Καρσέδο: «Τεράστια νίκη, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην έδρα της ΑΕΛ»

Καρσέδο: «Τεράστια νίκη, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην έδρα της ΑΕΛ»

Newsroom
carcedo_new_pafos
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο παραχώρησε δηλώσεις, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Την ικανοποίηση του για τη μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ εξέφρασε ο προπονητής της Πάφου, Χούαν Κάρλος Καρσέδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τεράστια νίκη. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίξεις εδώ. Ευτυχώς τα καταφέραμε στο τέλος. Ποτέ δεν τα παρατάμε. Πολύ καλή νίκη για τους οπαδούς, να κρατήσουμε την αυτοπεποίθηση ενόψει του ματς της Τετάρτης. Θα συνεχίσουμε στους επόμενους αγώνες δυναμικά. Ευχαριστούμε τους οπαδούς για το sold out. Να συνεχίσουμε μαζί για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

Για τα συναισθήματα του και γιατί δεν άρχισαν από την αρχή Ζάζα και Άντερσον: «Ξέραμε ότι αν κερδίσουμε το παιχνίδι, θα είμαστε στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα χθες. Ωστόσο, είναι μόνο η αρχή. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές που το άξιζαν. Τα ματς είναι πολλά και θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες να αγωνίζονται. Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με χαρακτήρα»

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα