Πάφος: Για το απόλυτο και τη μοναξιά της κορυφής

Πάφος: Για το απόλυτο και τη μοναξιά της κορυφής

Newsroom
ΠΑΦΟΣ
Με μοναδικό στόχο τη νίκη και το 4/4 στη λίγκα, ταξιδεύει για Λεμεσό η Πάφος, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ (19:00, Live από το Gazzetta Cyprus).

Με στόχο να γίνει η μοναδική ομάδα που θα έχει το 4/4, το απόλυτο των βαθμών (12), ταξιδεύει σήμερα (22/9) για Λεμεσό η Πάφος, όπου θα φιλοξενηθεί στο «Αλφαμέγα» από την ΑΕΛ.

Το σύνολο του Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχει δείξει εξαιρετική εικόνα στα τρία πρώτα παιχνίδια της Cyprus League by Stoiximan, με πιο πρόσφατη την εμφατική «τεσσάρα» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα την περασμένη Τετάρτη (18/9), στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Προηγουμένως, είχε κάνει το 2/2 στα ντέρμπι με ΑΕΚ Λάρνακας (0-2) και Ανόρθωση (3-1), δείχνοντας πως φέτος μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στα αγωνιστικά, ένα πιθανό σχήμα του Καρσέδο έχει ως εξής: Ίβουσιτς, Μπρούνο, Γκολντάρ, Λούκασεν, Τ. Σίλβα, Σούνιτς (Ναμ), Πέπε, Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς, Τζάτζα, Ζάιρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα