ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκες: «Δεν παίρνεις πρωτάθλημα μόνο με 11 ποδοσφαιριστές»

ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκες: «Δεν παίρνεις πρωτάθλημα μόνο με 11 ποδοσφαιριστές»

Newsroom
dominguez_apoel
Στις δηλώσεις του, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του με 3-1 επί της Νέας Σαλαμίνας, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα που εμφανίζουν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά την νίκη του ΑΠΟΕΛ με 3-1 εναντίον της Νέας Σαλαμίνας, ο Ζοσέ Ντομίνγκες, αναφέρθηκε εκτενώς στην εικόνα που έχει και περιμένει από την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια διαδικασία που δουλεύουμε ακόμα θέλουμε δουλειά και είναι μια συμβατική νίκη απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα, πήραμε ρίσκα όμως είναι μέρος και αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε».

Όσων αφορά το πόσο δύσκολο είναι να κάνει αλλαγές:

«Είναι καλό να έχεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αξιολογήσαμε το επίπεδο της φυσικής κατάστασης. Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια».

«Ξεκουράσαμε Σαρφό και Ντονγκαλά. Ο Πίζι χρειάζεται ακόμη χρόνο και προσπαθούμε να τον διαχειριστούμε. Βάζουμε κάποιους νεαρούς ώστε να ωριμάσουν με την ομάδα.»

«Δεν παίρνεις πρωτάθλημα μόνο με 11 ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό να συμμετέχουν όλοι και να είναι μέρος της διαδικασίας».


Για τον Μάγιερ:

«Κάνει ακόμη ατομικό και περιμένουμε ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα