ΑΠΟΕΛ: Χωρίς κόσμο στο εκτός έδρας ματς με την Ομόνοια 29Μ

Newsroom
ΑΠΟΕΛ ΟΠΑΔΟΙ
Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΟΠ έκανε γνωστό πως το παιχνίδι ανάμεσα σε Ομόνοια 29Μ και ΑΠΟΕΛ (29/9) θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων των πρωταθλητών, ενώ θα παραχωρηθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στους γηπεδούχους.

Χωρίς την στήριξη του κόσμου του θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ομόνοια 29Μ ο ΑΠΟΕΛ, την προσεχή Κυριακή (29/9). Μετά από εισήγηση της αστυνομίας, η ΚΟΠ αποφάσισε να μην επιτρέψει την είσοδο των φιλάθλων των «γαλαζοκίτρινων» στο «Κατωκοπιά-Επιστροφή».

Συν τοις άλλοις, θα παραχωρηθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων και στους φιλάθλους της Ομόνοιας 29Μ.

Η ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει πως, σε συνέχεια επιστολής του Αρχηγού της αστυνομίας προς την ΚΟΠ σε σχέση με πληροφορίες για παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων της Ομόνοιας 29ης Μαΐου έξω από το στάδιο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ενόψει του αγώνα της ομάδας τους με τον ΑΠΟΕΛ για να διαμαρτυρηθούν για την κάρτα φιλάθλου αλλά και πληροφορίες για παρουσία οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα και λόγω της τοποθεσίας του Σταδίου και της ιδιομορφίας της γύρω περιοχής, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Ο αγώνας ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου – ΑΠΟΕΛ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

-Να παραχωρηθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στους φιλάθλους της Ομόνοιας 29ης Μαΐου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα