ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Δεν γίνεται να κάνουμε αυτή την εμφάνιση στο ΓΣΠ και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα»

ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Δεν γίνεται να κάνουμε αυτή την εμφάνιση στο ΓΣΠ και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα»

Newsroom
dimitriou aek larnaka
Σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, για την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας στην «Αρένα».

Σίγουρα, η ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Εθνικό Άχνας έχει γεννήσει εκ νέου ανησυχίες και παράπονα εντός της ομάδας. Ο Κυριάκος Δημητρίου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, τοποθετήθηκε επί του ζητήματος. Φυσικά, αναφορά έκανε και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ισοπαλία με τον Εθνικό:

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις στο γήπεδο ότι είσαι φαβορί και να τα δίνεις όλα. Εμείς δεν το κάναμε. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι για να πετύχουμε γκολ, όμως κάναμε λάθη και δεχθήκαμε δύο γκολ δεν φτάσαμε στο ζητούμενο. Είναι αποτυχία που δεν κερδίσαμε. Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία. Δεν γίνεται να προέρχεσαι από μεγάλη εμφάνιση στο ΓΣΠ και να δέχεσαι με τόση ευκολία γκολ από τον αντίπαλο, με κάθε σεβασμό το λέω».


Για τη συνέχεια:

«Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε μέσα σε λίγες ημέρες, να πάμε να αντιμετωπίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα και αν μη τι άλλο να δείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα βελτιώθηκε σε ό,τι αφορά την επιθετική λειτουργία. Δεν μπορείς να πας κάπου αν είσαι ευάλωτος στην άμυνα. Πρέπει να το διορθώσουμε χθες, όχι σήμερα».

Και συνέχισε:

«Το οξύμωρο είναι πως κερδίσαμε στην πρεμιέρα χωρίς να εντυπωσιάσουμε, χωρίς να είναι καλή η εικόνα μας και ήρθαν τρεις παιχνίδι με την ομάδα να είναι βελτιωμένη και με καλύτερη εικόνα και πήραμε ένα βαθμό. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, οφείλεις να είσαι προσεκτικός»


Για την απογοήτευση των οπαδών:

«Ο κόσμος ξεκάθαρα είναι απογοητευμένος. Και έχει κάθε δίκαιο να νιώθει έτσι. Το ζητούμενο είναι να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη συνέχεια. Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Μπεργκ με τη βαθμολογία και την απόσταση. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς και τις νίκες από εδώ και πέρα για να μην χάσουμε παραπάνω έδαφος και επαφή με τις προπορευόμενες ομάδες».

Για την προετοιμασία:

«Αρχίζουμε σήμερα την προετοιμασία. Θα δούμε την κατάσταση του Άνχελ, ευελπιστούμε να καταφέρει να δώσει το παρόν. Ο Ναούμ περιμένουμε να επιστρέψει. Οι παίκτες καλούνται να δείξουν στο γήπεδο πόσο θέλουν η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν πρέπει να αδικούν οι ίδιοι την προσπάθεια που γίνεται».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα