ΑΕΚ Λάρνακας: Τα βλέμματα καρφωμένα στον Άνχελ Γκαρσία

ΑΕΚ Λάρνακας: Τα βλέμματα καρφωμένα στον Άνχελ Γκαρσία

Newsroom
angel_garcia
Απουσία που φάνηκε για την ΑΕΚ Λάρνακας ήταν αυτή του Άνχελ Γκαρσία στα δυο ματς με Ομόνοια και Εθνικό Άχνας. Την ίδια στιγμή, υπάρχει κατήφεια για τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια παρά την ανωτερότητα της ομάδας της Λάρνακας και την καλή εικόνα που έβγαλε στο γήπεδο.

Όπως και να το κάνουμε η απουσία του Άνχελ Γκαρσία στα δυο παιχνίδια με Ομόνοια και Εθνικό Άχνας ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ με τα ανεβάσματα του και τις βοήθειες που δίνει στο επιθετικό κομμάτι είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια του κάθε προπονητή.

Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ θα περιμένουν τις επόμενες προπονήσεις για να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Κάτι που αν συμβεί θα ισχυροποιήσει την αριστερή πλευρά της ομάδας με τον Γκαρσία στην άμυνα και τον Αϊτόρ πιο μπροστά του. Οι δυο τους αναμένεται να έχουν μία πολύ καλή συνεργασία και είναι ικανοί να ανεβάσουν ποιοτικά την ομάδα. Πάντως εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα προλάβει την αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Ναούμ έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που είχε και θα είναι κανονικά στην αποστολή του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα αλλά δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Στην ΑΕΚ υπάρχει κατήφεια για τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια παρά την ανωτερότητα της ομάδας και την καλή εικόνα που έβγαλε.

Θα πρέπει βέβαια να διορθώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της και αμυντικά να γίνει πολύ πιο συμπαγής και επιθετικά πιο αποτελεσματική. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος που βλέπει την ομάδα του για μία ακόμη χρονιά να ξεκινά άσχημα το πρωτάθλημα και να καλείται να κάνει τη δική της αντεπίθεση. Αρκετοί κρίνουν αυστηρά τον Τσάβι Ρόκα για τις λανθασμένες ενέργειες του το καλοκαίρι που στοίχισαν χρόνο και χρήμα.

Sold out τα εισιτήρια στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα

Στο μεταξύ τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, εξαντλήθηκαν από τους φίλους της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Αναλυτικά:
«📣Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ενόψει του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα