Καρμιώτισσα: Αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι Πορτογάλος ο εκλεκτός νέος κόουτς!

Καρμιώτισσα: Αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι Πορτογάλος ο εκλεκτός νέος κόουτς!

Σάββας Νεοκλέους
ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ
Μετά το επίσημο «διαζύγιο» με Σωφρόνη Αυγουστή, στην Καρμιώτισσα «τρέχουν» για να κλείσουν τον διάδοχό του, και το Gazzetta Cyprus έχει όλο το ρεπορτάζ της υπόθεσης.

Οι διεργασίες από την επιτροπή προγραμματισμού της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών συνεχίζονται για να αποφασίσουν τον εκλεκτό προπονητή που θα πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας που άφησε επίσημα χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Από χθες το απόγευμα το Gazzetta Cyprus σας ενημέρωσε ότι… παίζει για τα καλά περίπτωση ξένου προπονητή και δη από την Πορτογαλία.

Πληροφορίες μας των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, καθώς και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Σίμος Ταραπουλούζης, καλοβλέπουν για τα καλά την περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να προκύψουν εξελίξεις.

Πάντως, όπως μαθαίνουμε, ήδη γίνονται και επαφές με άτομα για να ενταχθούν στο τεχνικό επιτελείο του νέου προπονητή της Καρμιώτισσας και είναι κοντά σε συμφωνίες με περιπτώσεις Κυπριακής καταγωγής.

Φυσικά, εάν και εφόσον δεν κλείσει θετικά η περίπτωση του Πορτογάλου κόουτς, παραμένουν στα υπόψιν των ιθυνόντων της Καρμιώτισσας προπονητές από Κύπρο και όχι μόνο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα