Ομόνοια: Απρόοπτο με Μουσιαλόφσκι, τραυματίστηκε στην προπόνηση

Ομόνοια: Απρόοπτο με Μουσιαλόφσκι, τραυματίστηκε στην προπόνηση

Newsroom
ΜΟΥΣΙΑΛΟΦΣΚΙ
Όπως μετέδωσε το OMONOIA TV, ο Ματέους Μουσιαλόφσκι δέχθηκε χτύπημα στην προπόνηση και αναμένεται να απουσιάσει από το ντέρμπι των «πράσινων» με την ΑΕΛ την Παρασκευή (27/9). Δύσκολα θα δώσει το «παρών» και ο Μασούρας.

Απρόοπτο στην προπόνηση της Ομόνοιας, καθώς, όπως μετέδωσε το κανάλι της ομάδας, ο Ματέους Μουσιαλόφσκι δέχθηκε χτύπημα και αναμένεται τις ερχόμενες ημέρες να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, μπαίνοντας έτσι στο απουσιολόγιο του Νταμπράουσκας, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ την προσεχή Παρασκευή (27/9), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του OMONOIA TV, για τον Γιάννη Μασούρα, ο Ελλαδίτης μπακ θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση και θα ακολουθήσει μέρος του κανονικού προγράμματος. Ωστόσο, η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με τη Λεμεσιανή ομάδα είναι αμφίβολη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα