Ομόνοια: «Κάκου πάρε το όπλο σου»!

Ομόνοια: «Κάκου πάρε το όπλο σου»!

Newsroom
ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει πράγματα σε εαυτόν και σύνολο, στο αυριανό ματς με την ΑΕ Λεμεσού. Απόντος του τιμωρημένου Στεπίνσκι, ο «Κάκου» καλείται να βγει μπροστά και να οδηγήσει το «τριφύλλι» στην επιστροφή στις νίκες.

«Στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να κερδίσουμε. Θα δουλέψω στις προπονήσεις για να κερδίσω θέση και να προσπαθήσω να καλύψω επάξια το κενό που θα άφησει ο Μάριους». Ευθύς αμέσως μετά την ήττα από την Ανόρθωση, ο Ανδρόνικος Κακουλλής όχι μόνο δεν κρύφτηκε, τουναντίον βγήκε μπροστά.

Όπως καλείται να πράξει και στα αμέσως επόμενα παιχνίδια της Ομόνοιας, αρχής γενομένης από αύριο στο δύσκολο ματς με την ΑΕΛ. Με τη σεμνότητα που τον διακρίνει, ο «Κάκου» ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Στεπίνσκι και υποσχέθηκε στον κόσμο ότι θα δουλέψει ακόμη περισσότερο, για να καλύψει επάξια το κενό του Πολωνού. Η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, βγάζοντας εντάσεις και αθλητικότητα στους αγώνες, είναι ένα από τα χαρίσματα του διεθνούς φορ.

Είναι ένα παιδί κόσμημα για το «τριφύλλι», που αγαπά παθολογικά την ομάδα του και σέβεται απεριόριστα τον κόσμο, ακόμα και αυτούς που κατά καιρούς αδίκως ξεφεύγουν, κάνοντας του σχεδόν ισοπεδωτική κριτική. Έχει ενώπιον του λοιπόν ο Κακουλλής την ευκαιρία, μετά από καιρό να πάρει φανέλα βασικού, άλλωστε πλην του επαναληπτικού με τη Ζίρα, ο διεθνής επιθετικός αγωνιζόταν μονίμως ως αλλαγή. Και θέλει να αδράξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται, προς τέρψιν πρωτίστως της ομάδας του, αλλά και κατ’επέκταση του ίδιου του εαυτού του. Επιθυμεί διακαώς να βρει δίχτυα αύριο και να βοηθήσει την Ομόνοια να επανέλθει στις επιτυχίες, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

Έχει όλα τα φόντα στα 23 του, διαθέτει το πακέτο να το πράξει. Άλλωστε δεν έχει να αποδείξει και κάτι σε κανένα. Είναι «καθαρά» παίχτης ψυχολογίας, αναλόγως πως θα του πάει το ματς και αυτό είναι κάτι στο οποίο δουλεύει με τον προπονητή του και το υπόλοιπο σταφ, ώστε να είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή. Στο «Ηλίας Πούλλος» και γενικότερα στα ενδότερα της ομάδας, άπαντες τον πιστεύουν και είναι πεπεισμένοι ότι ήρθε η ώρα να τους το ανταποδώσει.

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό ντέρμπι, με τους Μασούρα και Μουσιαλόφσκι, στο ιατρικό δελτίο και πολύ πιθανό συνθέτοντας μια τριάδα απουσιών, καθώς δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Στεπίνσκι.

Περαν του Κακουλλή, ορατό το ενδεχόμενο να προβεί και σε άλλες διορθωτικές κινήσεις στο αρχικό σχήμα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός κόουτς, επίσης καλείται να παρουσιαστεί αύριο με «καθαρό μυαλό» και τόλμη, έχοντας την ικανότητα να καθοδηγήσει την ομάδα του εκ νέου με μαεστρία, όπως το έπραξε κυρίως στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Ώστε να μπορέσουν οι «πράσινοι» να κάμψουν την αντίσταση μιας αρκετά καλής ομάδας, όπως παρουσιάζεται η φετινή ΑΕΛ, που σίγουρα θα κατέλθει στο ΓΣΠ με απαιτήσεις. Και αυτό είναι και το διακύβευμα του ματς. Να μην της επιτρέψει η Ομόνοια να πιστέψει ότι μπορεί να αποδράσει με όφελος από το δικό της «σπίτι»!

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα