Με φόρα η Ανόρθωση και με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας!

Με φόρα η Ανόρθωση και με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας!

Newsroom
ethnikos_ahnas_anorthosi
Με φόρα από τη νίκη στο ντέρμπι η Ανόρθωση δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον Εθνικό Άχνας (19:00).

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η Ανόρθωση θέλει να αξιοποιήσει τη νίκη επί της Ομόνοιας και να εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό μομέντουμ.
Η ομάδα του Γιάννη Οκκά έσπασε το ρόδι και με το γκολ του Ράφα Λόπες στο 45’ υπέταξε την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πανηγυρίζοντας το πρώτο «τρίποντο» στον φετινό «μαραθώνιο»,
αναγκάζοντας παράλληλα τους «πράσινους» στην πρώτη τους ήττα.
Έπειτα από μία ισοπαλία και δύο συνεχόμενες ήττες οι «μπλε» με τη νίκη στο ντέρμπι ανέβηκαν στους 4 βαθμούς και κάνουν πλέον νέα αρχή στο πρωτάθλημα.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Η συνέχεια περιλαμβάνει την εκτός έδρας δοκιμασία με τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος επίσης έχει 4 βαθμούς μετά το 2-2 με την ΑΕΚ Λάρνακας, τους οποίους έχει μαζέψει όλους μακριά από το «σπίτι» του όπου έχει ηττηθεί από τη Νέα Σαλαμίνα (2-3).
Η Ανόρθωση μετά τον θρίαμβο έχει ανεβασμένη ψυχολογία και θέλει πλέον να χτίσει σερί νικών, αφήνοντας πίσω το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η νίκη επί του Εθνικού είναι σε απόδοση 2.65.
Εξάλλου η προϊστορία κόντρα στον Εθνικό είναι άκρως ευνοϊκή με έξι συνεχόμενες νίκες από το 2020 κι έπειτα, συμπεριλαμβανομένων των δύο περσινών αναμετρήσεων (3-1, 0-1).
Όλα τα παιχνίδια της ομάδας της Άχνας έχουν συνδυαστεί με Over 2.5, ενώ 3/4 ήταν και με G/G κάτι που έχει συμβεί σε δύο εκ των τεσσάρων αγώνων της Ανόρθωσης που βρίσκει δίχτυα για τρεις σερί στροφές. Το «διπλό» σε συνδυασμό με Over 2.5 τέρματα προσφέρεται στο 3.75.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).


*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ


**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ
ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-ANORTHOSI30
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.
Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. http://www.safergambling.gov.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα