Ανόρθωση: Με την αύρα του κόσμου στο Δασάκι και στο βάθος διοικητικές διεργασίες

Ανόρθωση: Με την αύρα του κόσμου στο Δασάκι και στο βάθος διοικητικές διεργασίες

Newsroom
ανορθωση παπ ανακοινωση
Για να έχει αντίκρισμα η μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια η Ανόρθωση καλείται να κερδίσει σήμερα τον Εθνικό Άχνας μέσα στο Δασάκι και να ανέβει στους επτά βαθμούς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να περάσει μία ήρεμη βδομάδα στο αγωνιστικό σκέλος και ο Οκκάς δούλεψε με τους παίκτες του σε θέματα που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα.

Στο Δασάκι η ομάδα θα έχει στο πλευρό της πάνω από 2000 οπαδούς της, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι λες και παίζει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Όλο αυτό τον κόσμο θα επιδιώξει να ικανοποιήσει και να ευχαριστήσει η ομάδα με το «διπλό», που θα είναι μία σημαντική ανάσα για τον σύλλογο.

Αγωνιστικά ο Οκκάς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τεϊσέιρα, Σπόλιαριτς και Ιωάννου, ενώ κατά πάσα πιθανότητα εκτός θα μείνει και ο Μλάντοβιτς, ενώ ο Ίλιεφ αναμένεται να είναι αποστολή και αν κριθεί ότι μπορεί και αν χρειαστεί, θα παίξει λίγο στο τέλος.

Η μία αλλαγή στην ενδεκάδα…


Με αυτά τα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκοβιτς, δεξί μπακ ο Κονσεϊσάο, αριστερό ο Κίκο και κεντρικοί αμυντικοί Μουγκαμπί και Χρυσόπουλος, με τον Ελλαδίτη στόπερ να είναι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την Ομόνοια.

Στην μεσαία γραμμή θα δούμε τους Αρτυματά, Χρυσοστόμου και Ρόγκουλιτς, στα δυο άκρα της επίθεσης θα κινούνται Γκιούρτσο και Παρούτης και στην κορυφή ο Ράφα Λόπες των τριών γκολ σε τρία παιχνίδια.

Διοικητικές διεργασίες…


Την ίδια ώρα που άπαντες είναι προσηλωμένοι στο αγωνιστικό υπάρχει και το διοικητικό σκέλος όπου οι διεργασίες και οι προσπάθειες συνεχίζονται. Τις προηγούμενες μέρες έγιναν διάφορες συναντήσεις με αρκετά άτομα και εκφράζονται διάφορες απόψεις και ανησυχίες.

Το οικονομικό βάρος που θα αναλάβει η νέα διοίκηση είναι τεράστιο και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αυτός είναι ένας παράγοντας που αποτρέπει κάποιους να πλησιάσουν. Λογικά μέχρι τη Δευτέρα δεν θα προκύψει ενδιαφέρον για κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Το πιο πιθανό είναι στη Γενική Συνέλευση να βγει μπροστά κάποιο άτομο που θα αναλάβει μέσα στις επόμενες δυο βδομάδες να παρουσιάσει συνδυασμό που θα είναι πολυπρόσωπος. Στόχος είναι πολλά άτομα να βοηθήσουν όσο μπορούν τον σύλλογο σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Το όνομα του Μιχάλη Ππεκρή είναι σίγουρα μέσα σε αυτά που έγιναν επαφές όμως ο ίδιος δεν «καίγεται» για την προεδρία. Αν θα είναι αυτός που θα βγει μπροστά για να βάλει μπρος για μία νέα διοικητική δομή θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Τη δεδομένη στιγμή όλοι είναι αναγκαίοι στην ομάδα της Αμμοχώστου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα