ΑΕΚ Λάρνακας: Μία νίκη τεράστιας σημασίας και η κίνηση του προέδρου

ΑΕΚ Λάρνακας: Μία νίκη τεράστιας σημασίας και η κίνηση του προέδρου

Newsroom
aek_niki
Παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει το δεύτερο της τρίποντο.

Αυτή τη φορά η προσπάθεια και η καλή εμφάνιση συνδυάστηκε και με νίκη για την ομάδα της Λάρνακας η οποία πήρε το ζητούμενο που το είχε πολύ μεγάλη ανάγκη μετά και τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν.

Μία νίκη που φέρνει κάποια ηρεμία στα ενδότερα της ομάδας μιας και το να παίζεις καλή μπάλα και να μην κερδίζεις αυτό δημιουργεί κάποια αναστάτωση και πίεση. Η ΑΕΚ έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα, πέτυχε τρία γκολ, έβγαλε αυτοματισμούς και ωραίες συνεργασίες και πλέον βλέπει τη δύσκολη συνέχεια.

Μία συνέχεια που θα είναι ζόρικη για την ομάδα της Λάρνακας. Αρχικά έχει το παιχνίδι κυπέλλου της Τρίτης με τον Ακρίτα και μετά αρχίζουν τα δύσκολα. Πάει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας, υποδέχεται την Ανόρθωση, μετά παίζει εκτός με την ΑΕΛ και φιλοξενεί τον Άρη.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ σημαντικός και τα αποτελέσματα του θα κρίνουν αρκετά στην πορεία της ομάδας και στο πως θα πορευτεί. Συνήθως στα ντέρμπι η ΑΕΚ τα πηγαίνει αρκετά καλά και αν καταφέρει και πάρει τα αποτελέσματα που θέλει θα καλύψει σημαντικό μέρος από το χαμένο έδαφος.

Έκαναν σεφτέ…


Ο Ένζο Καμπρέρα έψαξε και ήθελε πολύ το γκολ κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα μιας και μέχρι χθες δεν είχε καταφέρει να σκοράρει και να ανοίξει λογαριασμό. Το πέτυχε τελικά το πολυπόθητο γκολ και το πανηγύρισε έξαλλα μιας και αναμένεται να τον βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πολύ ωραίο και το γκολ του Μάρκους Ρόντεν που ήρθε απ’ τον πάγκο και κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη για την ΑΕΚ. Και για τον Σουηδό ήταν το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και έκανε κι αυτός σεφτέ.

Μπήκε στο γήπεδο ο Καραπατάκης


Δεν είναι μόνο ο κόσμος, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία που ήθελαν πολύ την νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας. Ο Άντρος Καραπατάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την σημαντική νίκη.

aitor karapatakis

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα