Ομόνοια Αραδίππου - Καρμιώτισσα: Οι εκλεκτοί έντεκα των Μαρτίνς και Ταραπουλούζη

Newsroom
omonoia aradippou
Αυτοί είναι οι έντεκα ποδοσφαιριστές που επέλεξαν Ούγκο Μάρτινς και Σίμος Ταραπουλούζης για την σημερινή αναμέτρηση στην Λάρνακα.

Η Ομόνοια Αραδίππου υποδέχεται την Καρμιώτισσα για την 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αμφότερες οι δύο ομάδες αναζητούν την νίκη καθώς βρίσκονται στην 8η και 11η θέση αντίστοιχα με 4 βαθμούς, ισόβαθμες με Ανόρθωση και Εθνικό Άχνας.

Μεγάλο κίνητρο η σημερινή νίκη καθώς οι 3 βαθμοί θα βοηθήσουν την νικήτρια ομάδα να πάρει βαθμολογικό προβάδισμα από την ζώνη του υποβιβασμού. Υπενθυμίζουμε ότι στον πάγκο της Καρμιώτισσας θα είναι ως υπηρεσιακός προπονητής ο Σίμος Ταραπουλούζης.

Αναλυτικά οι εντεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια Αραδίππου(Μάρτινς): Λόρια, Βρόντης, Χαβέλκα, Αναστασίου, Ταβάρες, Ζερόμ, Σιήκκης, Μπόργκες, Φεριέρ, Θεοχάρους, Φρέιτας

Καρμιώτισσα(Ταραπουλούζης): Επασί, Αντωνίου, Μαλόνε, Χότσκο, Ντούμπια, Νεοφύτου, Κοβάσεβιτς, Πόθο, Σίμιτς, Ντόρντεβιτς, Γιούσης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα