Οκκάς: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν συγκλονιστικοί, το 2-2 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους»

Οκκάς: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν συγκλονιστικοί, το 2-2 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους»

Newsroom
ΟΚΚΑΣ
Δηλώσεις έκανε ο Οκκάς, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Εθνικό.

Τα εύσημα στους παίκτες του έδωσε ο Οκκάς, μετά το 2-2 κόντρα στον Εθνικό.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε με έναν αντίπαλο, ο οποίος κόντρα σε μεγάλες ομάδες τα έχει πάει περίφημα. Ελέγχαμε το ματς στα μεγαλύτερα διαστήματα του. Ήρθε το δεύτερο γκολ από μια στατιστική φάση. Μετά επιστρέψαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την επιστροφή μας στο ματς. Κάποια παιδιά ήταν συγκλονιστικά. Και με τη στήριξη του κόσμου έδωσαν ότι μπορούσαν στον αγώνα. Σίγουρα το 2-2 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Στο μέλλον θα είμαστε πιο προσεκτικοί για να πάρουμε και τη νίκη.»

Για το αν κρατά την αντίδραση των ποδοσφαιριστών: «Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε πιο δεμένοι. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ το καλοκαίρι. Όσο περνάει ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι. Σήμερα βρήκαμε την αντίδραση, είχαμε και τις ευκαρίες για να πάρουμε το ματς»

Για τη μεταγραφή του Κριχόβιακ: «Κάναμε αγώνα για να κάνουμε αυτή την μεταγραφή. Τον καλωσορίσαμε. Είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο να έρχεται ένα τόσο μεγάλο όνομα. Είμαστε σίγουροι ότι και με την εμπειρία του θα δώσει το κάτι παραπάνω και στην υπόλοιπη ομάδα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα