Ομόνοια Αραδίππου, Μάρτινς:«Δεν είμαι ευχαριστημένος με τους 5 βαθμούς, Μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους»

Ομόνοια Αραδίππου, Μάρτινς:«Δεν είμαι ευχαριστημένος με τους 5 βαθμούς, Μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους»

Newsroom
omonoia aradippou
Ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, Ούγκο Μάρτινς, μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στην συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Στην κάμερα της Cytavision:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο μέρος αφού στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί και με τον κόσμο μας βελτιώσαμε την εικόνα μας. Οι καλύτερες ευκαιρίες ήταν δικές μας. Μπορώ να δεχθώ το τελικό αποτέλεσμα αλλά μπορούμε και καλύτερα».

Στην συνέντευξη τύπου:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι με δύο ημίχρονα. Η κυκλοφορία μας με την μπάλα δεν ήταν γρήγορη σε εμάς. Και αυτό έδωσε ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει πίσω την μπάλα. Ξέραμε πως η ομάδα τους έχει ποιότητα ειδικά στην επιθετική οργάνωση. Ακόμα κι όταν άλλαξαν το σύστημα καταλάβαμε τον τρόπο που έπαιζαν και βάλαμε περισσότερη δύναμη στο παιχνίδι μας. Το β΄μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό και το είδαμε αυτό και από τον κόσμο που η εικόνα μας τους έδωσε περισσότερη δύναμη και μας έσπρωξαν στο παιχνίδι. Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ στα 90 λεπτά. Όμως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο για σκοράραμε ένα γκολ και το ίδιο έκανε και ο αντίπαλος. Κάναμε κάποιες αλλαγές όταν η ομάδα τους έμεινε με 10 παίκτες όμως δεν σκοράραμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με την αντίδραση των παικτών μας στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως σε αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να παίζεις 90 λεπτά όχι μόνο 45. Με πάθος και ένταση. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Τον Πάολο, τον Μανόλο, τον Χρίστο Πιερέττη, τον Κώστα και τον Κίττο. Είναι ομαδική δουλειά και ελπίζω να συνεχίσουμε με περισσότερη συνέπεια και ένταση».

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με τους 5 βαθμούς. Είναι καλύτερα από τους 3 βαθμούς ή τους 4. Μπορούσαμε όμως να πάρουμε περισσότερους βαθμούς»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα