Καρμιώτισσα: Νέος μήνας και γυρίζει σελίδα για ένα… νέο ξεκίνημα με «πράσινη ενίσχυση»

Καρμιώτισσα: Νέος μήνας και γυρίζει σελίδα για ένα… νέο ξεκίνημα με «πράσινη ενίσχυση»

Σάββας Νεοκλέους
mauro_camoranesi
Στον δεύτερο μήνα φθινοπώρου 2024 μπήκαμε σήμερα. 1η Οκτωβρίου και στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών αναμένουν την άφιξη του Ιταλού προπονητή, Μάουρο Καμορανέζι.

Ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, τις προηγούμενες μέρες συμφώνησε σε όλα με τον 48χρονο (04/10/1976) Ιταλό κόουτς, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να βρεθεί στην Κύπρο και δη στη Λεμεσό για τα τυπικά και το πέσιμο υπογραφών στα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας με τους «πορτοκαλί».

Μάλιστα δε, την ερχόμενη Παρασκευή (04/10) που έχει τα γενέθλια του ο Μάουρο Καμορανέζι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Καρμιώτισσας, στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, για την 6η αγωνιστική της Cyprus League.

Σε αυτή τη νέα… σελίδα που γυρίζει η Καρμιώτισσα, τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου έγινε και ενίσχυση με παίκτες από την Ομόνοια Λευκωσίας. Μπάκιτς και Ανδρέου υπό τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια δόθηκαν στην ομάδα των Πολεμιδιών, όπου στην Καρμιώτισσα ευελπιστούν ότι αυτοί οι δύο παίκτες θα προσφέρουν τα μέγιστα για την εκπλήρωση των στόχων που τέθηκαν από τους ιθύνοντες των «πορτοκαλί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα