Καρμιώτισσα: Συμφώνησε και έρχεται Κύπρο ο Καμορανέζι

Καρμιώτισσα: Συμφώνησε και έρχεται Κύπρο ο Καμορανέζι

Newsroom
Καρμιώτισσα: Συμφώνησε και έρχεται Κύπρο ο Καμορανέζι
Οριστική συμφωνία μεταξύ Καρμιώτισσας και Μάουρο Καμορανέζι, με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του 2006 να αναμένεται στην Κύπρο την Τρίτη (1/10) για τις υπογραφές.

Μια πολύ μεγάλη κίνηση για το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει η Καρμιώτισσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο σύλλογος των Πάνω Πολεμιδιών τα βρήκε σε όλα με τον Μάουρο Καμορανέζι, ώστε ο Ιταλός να καθίσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Το Gazzetta Cyprus νωρίτερα μέσα στη μέρα σας είχε ενημερώσει σχετικά, και φαίνεται πως οι εξελίξεις «έτρεξαν», με τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Δημοσθένους να αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση και να φέρνει στην Κύπρο τον Ιταλό παγκόσμιο πρωταθλητή του 2006.

Ο Καμορανέζι αναμένεται στην Κύπρο την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, ώστε να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, να υπογράψει, και να προετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι της Παρασκευής (4/10) με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα