Ομόνοια: Ο ενθουσιασμός για «Jo Jo» και το διακύβευμα της Ευρώπης!

Ομόνοια: Ο ενθουσιασμός για «Jo Jo» και το διακύβευμα της Ευρώπης!

Newsroom
jovetic_omonoia
Η αναμονή έλαβε τέλος, επιτέλους ο κόσμος της Ομόνοιας χαμογέλασε πλατιά με την απόκτηση Γιόβετιτς και ετοιμάζεται να στηρίξει όπως αυτός ξέρει την ομάδα την Πέμπτη.

Οι «Τριφυλλοφόροι» είναι focus μόνο σε αυτό το παιχνίδι, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και με το ντέρμπι απέναντι στον Άρη θα ασχοληθούν από την Παρασκευή. Δεν γίνεται και αλλιώς, αν θέλεις να λέγεσαι σοβαρή ομάδα με στόχους πρωταγωνιστικούς.

Και οι Πράσινοι θα τα δώσουν όλα με στόχο το ευρωπαϊκό οδοιπορικό να είναι μακρινό και πετυχημένο. Αρχής γενομένης απέναντι στην Βίκινγκουρ, πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα Ισλανδίας, ομάδα με επιθετικές αρετές που χρίζει της μεγίστης προσοχής. Έχοντας μπροστά του δύο ακόμη προπονήσεις, ο Βάλντας Νταμπράουσκας ετοιμάζει πλάνο νίκης, οδηγώντας την ομάδα του στην καλύτερη δυνατή πρεμιέρα.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Στεπίνσκι θα είναι διαθέσιμος, ο Μασούρας έχει καλές πιθανότητες να προλάβει την αποστολή, εκτός θα είναι οι Σεμέδο και Μουσιαλόφσκι. Είναι πολύ σημαντικό θέμα το πως σκέφτεται να διαχειριστεί ο Λιθουανός κόουτς την πολύ δύσκολη δυάδα αγώνων που έχει ενώπιον της η ομάδα και το πόσο θα ανοίξει το rotation.

Βάθος και ποιοτικό και ποσοτικό υπάρχει και το διακύβευμα είναι να μπορέσει ο Νταμπράουσκας, αφενός να έχει φρέσκια την ομάδα του σε κάθε υποχρέωση και αφετέρου, «ζεστούς» όλους τους παίκτες τους, νιώθοντας ότι είναι μέρος της και βοηθάνε ο καθένας με το δικό του λιθαράκι. Γενικότερα το θέμα διαχείρισης του ρόστερ και δη όταν θα έχει η Ομόνοια ενώπιον της «διαβολοβδομάδα», όπερ δύο ματς διαδοχικά, ίσως είναι και το κλειδί της γενικότερης επιτυχίας του οργανισμού στην προσπάθεια επίτευξης των πολύ υψηλών στόχων που έχουν οριοθετηθεί.

Τρέλα για τον Γιόβετιτς

«Άργησε αλλά αξίξε, διότι ήρθε καλό πράγμα». Αντικατοπτρίζει αυτή η πρόταση το κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων του τριφυλλιού, που κατάφερε η διοίκηση να φέρει στην Ομόνοια τον Στέφαν Γιόβετιτς. Έναν παίκτη με σούπερ βιογραφικό, ικανό να ανεβάσει επίπεδο την Ομόνοια. Τον οποίο ήθελαν σαν «τρελοί», Νταμπράουσκας και Αναστασίου, εξού και η οικονομική υπέρβαση του προέδρου Παπασταύρου, για να τους ικανοποιήσει.

Ο «jo jo», είναι δε σε πολύ καλή κατάσταση, μόνιμα στις κλήσεις Προσινέτσκι και με συμμετοχή στην Εθνική Μαυροβούνιου. Άρα έτοιμος και για δράση, στην νέα του ομάδα. Για να την οδηγήσει στην κορυφή της Cyprus League και εκεί να την κρατήσει.


Είναι άλλωστε, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στον 21ο αιώνα, ο οποίος έχει σκοράρει και στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Τεράστιο παράσημο, με τον πήχη των απαιτήσεων από το «Νο8», να είναι στο πιο ψηλό σημείο.

## Η Κύπρος τιμά τα 64 χρόνια από την ημέρα ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της. Κάποιοι επιτέλους σε αυτό το βασανισμένο τόπο ας το αντιληφθούν!

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα