Ανόρθωση: Ψάχνει δυνατούς συμπαίκτες ο Πραστίτης

Ανόρθωση: Ψάχνει δυνατούς συμπαίκτες ο Πραστίτης

Newsroom
ανορθωση επενδυτες ανακοινωση
Από χθες η Ανόρθωση έχει μπει σε νέα δεδομένα, καθώς ο Κυριάκος Πραστίτης έχει λάβει την εντολή από τα μέλη να προχωρήσει και να καταρτίσει συνδυασμό τον οποίο θα παρουσιάσει και θα ανακοινώσει στα μέλη σε δυο βδομάδες.

Νέα δεδομένα από χθες για την Ανόρθωση. Ο Κυριάκος Πραστίτης πήρε το «πράσινο φως» από τη γενική συνέλευση της «Κυρίας» για να προχωρήσει σε ενέργειες έτσι ώστε να παρουσιάσει σε 15 μέρες συνδυασμό με τα άτομα που επέλεξε. Έχει δηλαδή 14 μέρες για να κάνει τις ενέργειες του και να πλαισιωθεί με άτομα που θέλουν να βοηθήσουν και που θέλει και ο ίδιος να είναι κοντά του σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Πραστίτης αυτό που θέλει τη δεδομένη στιγμή είναι να έρθουν κοντά του δυνατοί συμπαίκτες και άτομα που έχουν τα φόντα και οικονομικά να δώσουν κάποια βοήθεια αλλά και άτομα που έχουν την όρεξη, το μεράκι και τη διάθεση να τρέχουν νυχθημερόν για την ομάδα.

Κάτι που επιβάλλεται να γίνει αυτή την περίοδο αν θέλει η Ανόρθωση να βρει λύσεις και τρόπους για να βοηθηθεί σε όλους τους τομείς. Επιβάλλεται τα άτομα που θα μπουν να έχουν πλάνο και όραμα και να έχει ο καθένας τον ρόλο του. Ο Πραστίτης δείχνει να έχει αρκετή όρεξη για να παράξη έργο και να βοηθήσει την ομάδα. Οι υποχρεώσεις που υπάρχουν είναι τεράστιες. Οικονομικά το νέο διοικητικό συμβούλιο, όποιοι κι αν το απαρτίζουν, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει από μόνο του.

Ο κόσμος και πάλι είναι αυτός που θα πρέπει να αποτελέσει το βασικό στήριγμα της διοίκησης, όμως είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να γίνουν σωστές ενέργειες που θα μπορέσουν να φέρουν αποτελέσματα και ίσως να φέρουν και πιο κοντά αρκετό κόσμο σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Σημαντικό κομμάτι το αγωνιστικό


Μέσα σε όλα αυτά το αγωνιστικό δεν μπορεί να περνά σε δεύτερη μοίρα. Γιατί το ένα φέρνει το άλλο και αν η ομάδα καταφέρει και πάρει κάποιους βαθμούς θα είναι και μία ώθηση για τον κόσμο να συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο και θέληση να είναι κοντά.

Γι’ αυτό και το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα είναι σημαντικό. Μία νίκη θα κάνει τον κόσμο χαρούμενο και όταν ο κόσμος είναι καλά με αυτό που βλέπει και ικανοποιημένος είναι πιο εύκολο να βάλει το χέρι στην τσέπη αν του ζητηθεί και να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που θα κάνει η διοίκηση για μία ακόμη φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα