Ανόρθωση, Οκκάς: «Νεαρά Κυπριόπουλα, μόνο συγχαρητήρια αξίζουν-Έχει να κάνει με το όραμα»

Ανόρθωση, Οκκάς: «Νεαρά Κυπριόπουλα, μόνο συγχαρητήρια αξίζουν-Έχει να κάνει με το όραμα»

Newsroom
ΟΚΚΑΣ
Ο Γιάννης Οκκάς παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, μετά την επικράτηση της Ανόρθωσης επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας με σκορ 4-1. Στα όσα είπε τόνισε την ελπίδα που αποπνέει από αυτή την εμφάνιση.

Αν μη τι άλλο, η εμφάνιση της Ανόρθωσης επί του Ολυμπιακού, γέννησε ελπίδες στο στρατόπεδο της «Κυρίας», ιδίως λόγω του ξεσπάσματος στο Β' ημίχρονο. Αυτό είναι που ξεχώρισε και ο Οκκάς στις δηλώσεις του στις κάμερες μετά την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τέτοια παιχνίδια θέλουν προσοχή και σοβαρότητα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πρόκριση αλλά και στον Ολυμπιακό. Είδα μια ελπίδα μέσω του Ολυμπιακού. Νεαρά Κυπριόπουλα, έχει να κάνει με το όραμα. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν. Είδαμε δύο ημίχρονα, το πρώτο ήταν αγχωτικό. Στο δεύτερο παίξαμε λίγο καλύτερα και κερδίσαμε. Μας χαροποίησε που έβαλαν στα μεγάφωνα τον ύμνο της Αμμοχώστου».

Για τον Κρικόβιακ:
«Κάνει εντατικά προπονήσεις, δεν μπορεί να παίξει για 90 λεπτά όμως θα πάρει σιγά σιγά χρόνο συμμετοχής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα