Ανόρθωση: Στο κυνήγιο του Βαρωσιώτικου ντέρμπι (ενδεκάδα Οκκά)

Ανόρθωση: Στο κυνήγιο του Βαρωσιώτικου ντέρμπι (ενδεκάδα Οκκά)

Newsroom
okkas_anorthosi
Τη δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πανηγυρίσει η Ανόρθωση απόψε μιας και υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στο μεγάλο ντέρμπι της Αμμοχώστου. Πενήντα ολόκληρα χρόνια μακριά από τις πατρογονικές τους εστίες αλλά και τις ρίζες τους οι δυο ομάδες και θα δώσουν μία ακόμη αναμέτρηση μακριά από το Βαρώσι.

Ένα ματς που για τους οπαδούς έχει την ιδιαιτερότητα του και που άπαντες εύχονται να είναι το τελευταίο μακριά από το ΓΣΕ και την Αμμόχωστο. Η «Κυρία» ψάχνει λοιπόν να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, προέρχεται από τη νίκη πρόκριση με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και στόχος είναι να πάρει βαθμούς που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά.

Αγωνιστικά ο Γιάννης Οκκάς ακόμη και να συμπεριλάβει στην σημερινή αποστολή τους Τεϊσέιρα και Σπόλιαριτς δεν αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Στην αποστολή θα είναι ο Κριχόβιακ ο οποίος πιθανόν να πάρει τα πρώτα του λεπτά με την φανέλα της Ανόρθωσης, αν και ακόμη δεν είναι έτοιμος. Ο Πολωνός αναμένεται να παίρνει σταδιακά χρόνο από τον Γιάννη Οκκά μέχρι να φθάσει τα επιθυμητά επίπεδα και να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Πάντως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ πιο καλό σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν και θα γίνει ακόμη καλύτερο αν καταφέρει η ομάδα και πάρει τη νίκη σήμερα και τους τρεις βαθμούς.

Η πιθανή ενδεκάδα του Οκκά

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκοβιτς, δεξί μπακ ο Κονσεϊσάο, αριστερό μπακ ο Κίκο και κεντρικοί αμυντικοί οι Μουγκαμπί και Μλάντοβιτς. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Αρτυματάς, Χρυσοστόμου και Ρόγκουλιτς, στα δυο άκρα της επίθεσης οι Γκιούρτσο και Παρούτης και στην κορυφή ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης Ράφα Λόπες.

Περιμένουν κόσμο…


Αρκετός αναμένεται να είναι και σήμερα ο κόσμος που θα βρεθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσει την σημερινή αναμέτρηση. Περίπου 5000 φίλοι της «Κυρίας» εκτιμάται ότι θα δηλώσουν παρών για να στηρίξουν την ομάδα τους και να την σπρώξουν στη νίκη. Μία νίκη η οποία αν έρθει θα ανεβάσει την Ανόρθωση στους οκτώ βαθμούς και θα μπορεί να δει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ένα διαφορετικό διοικητικό συμβούλιο…


Ο Κυριάκος Πραστίτης συνεχίζει τις διαβουλεύσεις και τις επαφές του με διάφορα άτομα για να εμπλακούν στο διοικητικό του συμβούλιο. Έχει διορία τις δυο βδομάδες και στόχος είναι να μαζέψει αρκετό κόσμο κοντά του και να μπορέσουν όλοι μαζί να ανταποκριθούν. Πολλοί πιθανόν να είναι άτομα που δεν είχαν παλαιότερα εμπλοκή με τα διοικητικά αλλά θα έχουν την όρεξη και το μεράκι να «τρέξουν» για την Ανόρθωση και τη σωτηρία της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα