Μπαντία: «Ήμασταν κουρασμένοι, γιατί δεν παίζουμε Κυριακή;»

Μπαντία: «Ήμασταν κουρασμένοι, γιατί δεν παίζουμε Κυριακή;»

Newsroom
ΜΠΑΝΤΙΑ
Την κούραση έθεσε ως βασικό παράγοντα της ήττας με 5-2 από την ΑΕ Λεμεσού ο Νταβίντ Μπαντία, με τον τεχνικό του Εθνικού Άχνας να αναρωτιέται γιατί η ομάδα του δεν αγωνίζεται Κυριακή (6/10), εφόσον είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα.

Σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο από το τελικό 5-2 στο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού ο Εθνικός Άχνας, μένοντας για ακόμη μια αγωνιστική μακριά από τη χαρά της νίκης.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το ματς, ο Νταβίντ Μπαντία εξήγησε πως η ομάδα του θα έπρεπε να αγωνιστεί την Κυριακή (6/10), αφού μέσα στη βδομάδα έδωσε αγώνα Κυπέλλου, επικαλούμενος κούραση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μπορώ να πω πολλά, όμως δεν μπορώ να πω αρκετά, αύριο είναι Κυριακή, γιατί δεν παίζουμε Κυριακή;; Αγωνιστήκαμε την Τετάρτη για το κύπελλο. Ήμασταν κουρασμένοι, δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένα, χάσαμε το ματς.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα