Cyprus League: Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Newsroom
anorthosi
Η 6η αγωνιστικής της Cyprus League συνεχίστηκε σήμερα με τρία παιχνίδια. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής.

Ομόνοια 29ης Μαΐου - Ομόνοια Αραδίππου 1-2:

Την ημέρα άνοιξαν στις 18:00 Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου στην Περιστερόνα. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 25' βρέθηκαν μπροστά με 2-0, χάρη στις κεφαλιές των Φεριέ στο 15' και Σιντόνιο, από σέντρες του Μπόργκες. Οι γηπεδούχοι έψαχναν άμεσα το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στον αγώνα.

Ο Ένεμ με εξωτερικό πλασέ μείωσε λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά παρά τις ευκαιρίες, η Ομόνοια Αραδίππου κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα της μέχρι το τέλος με πολύ σωστή διαχείριση από πλευράς Ούγκο Μάρτινς και πήρε την νίκη με σκορ 2-1.

ΑΕ Λεμεσού - Εθνικός Άχνας 5-2:

Μία ώρα μετά, η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Εθνικό Άχνας σε ένα ματς με πάρα πολύ θέαμα. Μόλις στο 3' ο Εθνικός σκόραρε με τον Γκονζάλεζ. Στο 31' Ουεντραόγκο με άψογη κεφαλιά σκόραρε για το 1-1 και έφερε τις ισορροπίες.Η ΑΕΛ στο τελευταίο λεπτό πριν το ημίχρονο βρήκε ξανά δίχτυα πάλι από κόρνερ με τον Στόλνικ και έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 2-1.

Με την επανέναρξη ο Εθνικός μπήκε δυνατά και στο 48' ο Αντερέγκεν με προβολή έφερε το ματς στο 2-2, μετά από δοκάρι σε σουτ του Λίπσκι.

Τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο Μακρής μπήκε ως αλλαγή με...ορέξεις. Ο Κύπριος επιθετικός με τρία προσωπικά του γκολ στο 61', στο 68' και στο 87' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2 και καθάρισε την υπόθεση νίκη για την ομάδα της Λεμεσού.

Ανόρθωση - Νέα Σαλαμίνα 3-1:

Την ίδια ώρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση υποδέχθηκε την Νέα Σαλαμίνα για το Βαρωσιώτικο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο 24' ο Χρυσόπουλος μετά από κεφαλιά πάσα του Λόπες κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Κίκο. Στο 37’ ο Κονσεισάο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους, αιφνιδιάζοντας τον Μελίσσα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Αρτυματάς με έξυπνο σουτ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να σκοράρει το γκολ της τιμής στο 75', όταν μετά από κοντά, μετά από φάση διαρκείας ο Φράγκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η κακή εικόνα της ομάδας έφερε και την αντίδραση των οπαδών που αποχώρησαν στο ημίχρονο και με ανακοίνωση τους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 04/10

19:00 Καρμιώτισσα - Απόλλων Λεμεσού 2-0

Σάββατο 05/10

18:00 Ομόνοια 29ης Μαΐου - Ομόνοια Αραδίππου 1-2

19:00 ΑΕΛ - Εθνικός Άχνας 5-2

19:00 Ανόρθωση - Νέα Σαλαμίνα 3-1

Πρόγραμμα αγώνων 6ης αγωνιστικής:

Κυριακή 06/10

19:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου - Πάφος

19:00 Άρης Λεμεσού - Ομόνοια

19:00 ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα