Μιχαηλούδης: «Στην Κύπρο τη μια βδομάδα είσαι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος»

Μιχαηλούδης: «Στην Κύπρο τη μια βδομάδα είσαι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος»

Newsroom
ΜΙΧΑΗΛΟΥΔΗΣ
Ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης παραχώρησε δηλώσεις σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται ο Γιάννης Οκκάς αλλά και στα διοικητικά της Ανόρθωσης.

Ηρεμία επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης, τουλάχιστον στο αγωνιστικό σκέλος, μετά την επικράτηση επί της Νέας Σαλαμίας στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι του Σαββάτου (3-1/ 5/10).

Το πρωί της Δευτέρας, ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, τόσο για το ματς, όσο και για την κριτική που δέχεται ο Γιάννης Οκκάς, αλλά και την παρουσία του Κρικόβιακ. Φυσικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα διοικητικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά είπε:

«Είχε δύσκολο έργο ο προπονητής αλλά οι εμφανίσεις είναι ενθαρρυντικές. Με τον Εθνικό επέστρεψε η ομάδα και θα μπορούσε να νικήσει, ήρθε και το Βαρωσιώτικο ντέρμπι, νικήσαμε και πάμε στην διακοπή για να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο».

Για τον Κρικόβιακ:

«Φάνηκε ότι θέλει δουλειά ακόμα, θέλει αγωνιστικά λεπτά, τα χρειάζεται για να μπορέσει να ενσωματωθεί με την ομάδα. Είναι διαφορετικό η προπόνηση από τα παιχνίδια. Φάνηκε η ποιότητα του αλλά ακόμα θέλει δουλειά. Θα ωφελήσει και η διακοπή. Είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει σε μια νευραλγική θέση».

Για το γκολ που πέτυχε ο Αρτυματάς:

«Πέτυχε ένα γκολ από αυτά που του αρέσουν. Τον είδαμε και πως το πανηγύρισε, το χρειαζόταν το γκολ, ο αρχηγός επανήλθε στα γκολ. Πέτυχε γκολ και ο Χρυσόπουλος που αφιέρωσε το γκολ στη μνήμη του πατέρα του. Προσφέρει ποιότητα, δεν είναι τυχαίος, δαπάνησε 800.000 ευρώ η ΑΕΚ Αθηνών για να τον αποκτήσει. Έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση και θα μας βοηθήσει».

Δέχθηκε κριτική και ο Οκκάς:

«Στην Κύπρο την μια εβδομάδα είσαι ο καλύτερος και την επόμενη ο χειρότερος. Θυμάστε την κριτική μετά την Πάφος FC και τι λένε τώρα μετά τις νίκες με Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, την ισοπαλία με τον Εθνικό και την πρόκριση στο Κύπελλο».

Για τον Χρυσοστόμου που δέχθηκε τρίτη κίτρινη κάρτα:

«Θα αποφασίσει ο προπονητής σε ποια παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του, με ΑΕΚ ή ΑΠΟΕΛ. Είναι από τους διακριθέντες σε κάθε παιχνίδια, είναι η αποκάλυψη της φετινής Ανόρθωσης. Το ίδιος λέω και για τον Στέφανος Χαραλάμπους που ήταν βασικός».

Για τους τραυματίες:

«Ο Χρυσόπουλος που έγινε αναγκαστική αλλαγή δεν έχει κάτι, ήταν θέμα κούρασης. Ο Σπόλιαριτς ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε. Ιωάννου και Γκαρσία περιμένουμε να δούμε πότε θα μπουν με την ομάδα».

Για το διοικητικό και τις διεργασίες από τον Κυριάκο Πραστίτη:

«Ήρθαν όλα βολικά αυτές τις μέρες. Ο Κυριάκος Πραστίτης ανέλαβε να φτιάξει συνδυασμό ενόψει και της Συνέλευσης στις 18 Οκτωβρίου. Ήρθε και η νίκη, έχουμε το Σάββατο και το πάρτι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την σωτηρία του γηπέδου. Θα τιμηθούν όλοι όσοι έδωσαν από 50 ευρώ και πάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα