Απόλλων Λεμεσού: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του επετειακού λευκώματος «Απόλλων Λεμεσού: Η Ιστορία 1954-2024» (vid)

Απόλλων Λεμεσού: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του επετειακού λευκώματος «Απόλλων Λεμεσού: Η Ιστορία 1954-2024» (vid)

Newsroom
parousiash_epishmou_leykomatos_apollon_lemesou
Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του επετειακού λευκώματος “Απόλλων Λεμεσού: Η Ιστορία 1954-2024”.

Σήμερα έλαβε χώρα η επίσημη παρουσίαση του επετειακού λευκώματος “Απόλλων Λεμεσού: Η Ιστορία 1954-2024”. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αρχηγοί, Δήμος Καβάζης, Γιαννάκης Γιαγκουδάκης, Μιλένκο Σπόλιαριτς, Πάμπος Πίττας, Κρίστης Θεοφίλου και Χάμπος Κυριάκου.

Αναλυτικά το τι δήλωσαν:

Νίκος Κίρζης

«Είναι μια σημαντική εκδήλωση στην οποία δίνουν το παρών τους οι πρωταγωνιστές της ένδοξης ιστορίας. Μια προσπάθεια ετών αυτό το λεύκωμα αφού αποτελεί συνέχεια του λευκώματος των 60 χρόνων. Ένα λεύκωμα που όμοιο του δεν υπάρχει στην Κύπρο και θα πρέπει να κοσμεί την βιβλιοθήκη του κάθε Απολλωνίστα. Ένα λεύκωμα που θα προσφέρει αιώνια δόξα και αναγνώριση σε όλους εσάς που σε πολύ διαφορετικές συνθήκες από τις σημερινές δώσατε την ώθηση και την δυναμική ώστε ο Απόλλωνας να γράψει ιστορία. Μια παρακαταθήκη για το μέλλον.

Πάμπος Γεωργιάδης.

«Είμαι χαρούμενος που είδα παλιούς ποδοσφαιριστές, παλιούς προέδρους και συμβούλους. Είμαι συγκινημένος που τώρα στα… τελειώματα βλέπω αυτό το αποτέλεσμα και πόσο μεγάλωσε ο Απόλλωνας. Εύχομαι άλλα 100 χρόνια και όχι 70 στον Απόλλωνα»

Δήμος Καβάζης

Καμία φορά με ρωτάνε τι είναι για σένα ο Απόλλωνας. Ο Απόλλωνας για μας τους παλιούς παίκτες ήταν η οικογένειά μας, το σπίτι μας, το είναι μας. Κάθε φορά συγκινούμαι... Συγγνώμη. Οι νέοι να αγαπήσουν τον Απόλλωνα όσο τον αγαπήσαμε εμείς. Χάσαμε έναν σπουδαίο άνθρωπο πρόσφατα τον Πάμπο Λυμπουρίδη.

Μιλένκο Σπόλιαριτς
«Αν δεν υπήρχε ο Απόλλωνας δεν θα ήμουν εδώ. Δεν είναι μόνο τα χρόνια που έπαιξα, αλλά για 32 χρόνια είμαι εδώ. Πέρασα χαρές στον Απόλλωνα, ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές. Τα πρωταθλήματα, τα Κύπελλα και οι ευρωπαϊκές συμμετοχές δεν φεύγουν από το μυαλό μου»

Γιαννάκης Γιαγκουδάκης
«Πριν 57 χρόνια όταν πάτησα για πρώτη φορά στο ΓΣΠ με παρέλαβε ο κ. Πάμπος Γεωργιάδης και ένιωσα περήφανος, ζούσα ένα όνειρο. Ακόμα και όταν ο Θεός με δοκίμασε ήμουν εκεί. Έχασα τον πατέρα μου και αγωνιζόμουν στο Τσίρειο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης:

Το βίντεο με το επετειακό βιβλίο «Απόλλων Λεμεσού: Η ιστορία 1954-2024»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα