ΑΕ Λεμεσού - Απόλλων Λεμεσού: Την Τρίτη συνεδριάζει το Εφετείο για την έφεση της ΑΕΛ

Newsroom
ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Αύριο Τρίτη 8 Οκτωβρίου αναμένεται να συνεδριάσει το Εφετείο, έτσι ώστε να παρθεί η τελική απόφαση της τύχης του Απόλλων - ΑΕΛ, μετά την έφεση που κατέθεσαν οι «γαλαζοκίτρινοι».

Η αυριανή (8/10) ημέρα θα είναι... σπουδαία για την ΑΕ Λεμεσού, καθώς όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, θα διεξαχθεί η συνεδρίαση του Εφετείου, αναφορικά με την τύχη του αναβληθέντος ντέρμπι με τον Απόλλωνα (3η αγωνιστική).

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού κατέθεσαν έφεση για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να κατοχυρώσει το παιχνίδι υπέρ του Απόλλωνα και περιμένουν με αγωνία την αυριανή απόφαση.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η έφεση που έχει καταθέσει η ΑΕΛ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του αγώνα της με τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, θα εξεταστεί από το Εφετείο της ΚΟΠ την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα