Σαρφό: Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ

Σαρφό: Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ

Newsroom
ΣΑΡΦΟ
Η απουσία του Κίνγκσλεϊ Σαρφό αποτελεί σημαντικό «χτύπημα» για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γκανέζος μέσος, που έδινε σταθερότητα και ρυθμό στη μεσαία γραμμή, ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Η επιστροφή του παραμένει αβέβαιη, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για απουσία ενός με ενάμιση μήνα.

Αναφερόμαστε για βαρυσήμαντο χρονικό διάστημα για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς η απουσία του Σαρφό αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Οι ικανότητες του στη δημιουργία παιχνιδιού και στη διατήρηση της μπαλιάς κάτω από πίεση, είχαν καταστήσει την παρουσία του ανεκτίμητη. Οι επιπτώσεις της απουσίας του ήταν ήδη αισθητές σε προηγούμενες δύο αναμετρήσεις, και το ερώτημα τώρα είναι πώς η ομάδα θα μπορέσει να καλύψει αυτό το κενό.

Διαβάστε επίσης: Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Γκουστάβο Πογέτ


Η επίσημη ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ αναφέρει πως η κατάσταση του Σαρφό θα επαναξιολογηθεί, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σε αυτήν την περίπτωση. Η διαχείριση των επόμενων αγώνων χωρίς τον δυναμικό μέσο θα απαιτήσει ευελιξία από τον προπονητή και προσπάθεια από την υπόλοιπη ομάδα να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα