ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή πορείας, έτοιμος για νέο προπονητή

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή πορείας, έτοιμος για νέο προπονητή

Newsroom
apoel_aek_dioihkhtiko_sumvoulio
Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Ζοζέ Ντομίνγκες από τον πάγκο της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, με τις πληροφορίες του Gazzetta Cyprus να υποδεικνύουν ότι έχει ληφθεί οριστικά η απόφαση.

Η αποχώρηση του Ζοζέ Ντομίνγκες από τον ΑΠΟΕΛ θεωρείται πλέον θέμα ημερών, με τις πληροφορίες να επιβεβαιώνουν ότι η απόφαση έχει ληφθεί οριστικά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόκειται να λάβει αποζημίωση για δύο επιπλέον μήνες, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία τους, μετά από την ήττα από την ΑΕΚ και τις μέτριες επιδόσεις των τελευταίων αγώνων.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, τα ονόματα των Μανόλο Χιμένεθ, Βλάνταν Ίβιτς και Γκουστάβο Πογιέτ βρίσκονται στο προσκήνιο, με επαφές να προγραμματίζονται άμεσα. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ σκοπεύει να κλείσει τον επόμενο προπονητή το συντομότερο δυνατό, με σκοπό να βρίσκεται στην Κύπρο εντός της εβδομάδας και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το χρονικό περιθώριο φαίνεται ευνοϊκό, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, δίνοντας στη διοίκηση την απαραίτητη ευχέρεια κινήσεων ώστε να προχωρήσει στις τελικές συμφωνίες χωρίς άγχος.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα