Ανόρθωση: Χρειάζεται πλάνο, όραμα, χρήμα και ενότητα…

Ανόρθωση: Χρειάζεται πλάνο, όραμα, χρήμα και ενότητα…

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Ηρεμία και ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις της Ανόρθωσης, μετά τη νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι. Η διακοπή δίνει την ευκαιρία στον Οκκά να δουλέψει σε αδυναμίες, την ίδια ώρα που ο Πραστίτης είναι έτοιμος να ηγηθεί για την επόμενη μέρα στα διοικητικά, η οποία μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Η τελευταία νίκη της Ανόρθωσης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα όπως είναι λογικό έχει φέρει εφορία και ικανοποίηση. Η «Κυρία» κάνει μικρά και σταθερά βήματα βελτίωσης στις τελευταίες αγωνιστικές και στοχεύει να ανεβαίνει όλο και περισσότερο.

Ο Οκκάς έχει καταφέρει να πάρει πράγματα από διάφορους παίκτες και ένα από τα κέρδη είναι και η παρουσία του Στέφανου Χαραλάμπους ο οποίος δικαίωσε τον προπονητή του με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα ο Οκκάς στις προπονήσεις, όμως είναι άγνωστο αν θα επηρεάσει την ομάδα αγωνιστικά σε μία περίοδο που έδειχνε να ανεβαίνει.

Πέρα όμως από το αγωνιστικό τη δεδομένη στιγμή ακόμη πιο σημαντικό είναι το διοικητικό. Ο Κυριάκος Πραστίτης, ένα γνήσιο παιδί της Ανόρθωσης ο οποίος ανήκει και στο οργανωμένο σύνολο των «Μαχητών», θα ηγηθεί και είναι στη διαδικασία να βρει τους συνεργάτες του. Είναι στα γραφεία καθημερινά και κάνει τις ενέργειες του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει και ο ίδιος και όσοι επιλέξει να έχουν ένα ξεκάθαρο πλάνο για την επόμενη μέρα. Ένα πλάνο που θα συνδυάζεται με όραμα για μία καλύτερη Ανόρθωση. Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να βρεθούν τρόποι να μπει χρήμα στα ταμεία της ομάδας. Και επειδή οι υποχρεώσεις είναι πολλές δεν μιλάμε για μικρά ποσά αλλά για μεγάλα χρηματικά ποσά που θα πρέπει η διοίκηση κάθε μήνα να βρίσκει για να υπάρχει ομαλή λειτουργία.

 

Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει ενότητα στην ομάδα. Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ενότητα που θα βοηθήσει να καλμάρει η ομάδα και να αρχίσει να αντικρίζει την επόμενη μέρα με καλύτερο μάτι και με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο κόσμος είναι κοντά, όμως θα χρειαστεί να υπάρχουν και φουσκωμένα πορτοφόλια ή άτομα που θα είναι σε θέση να συμβάλλουν οικονομικά. Είναι και αυτό ένα στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο Πραστίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα