ΑΠΟΕΛ: Ο πρόεδρος βάζει τέλος στα πειράματα

ΑΠΟΕΛ: Ο πρόεδρος βάζει τέλος στα πειράματα

Newsroom
apoel_petridis_dominguez
Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, με τα αρνητικά αποτελέσματα να δείχνουν ότι τα προβλήματα της ομάδας έχουν βαθιές ρίζες. Η αλλαγή προπονητή ήταν αναμενόμενη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Πρόδρομο Πετρίδη να αντιλαμβάνεται έγκαιρα την κατάσταση.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αντιμέτωπος με μία από τις πιο δύσκολες περιόδους. Το να αποτύχεις να κερδίσεις την Ομόνοια 29ης Μαΐου, ή να επιτρέψεις στη Σάμροκ Ρόβερς να σου αποσπάσει ισοπαλία σε ματς που είχες τον έλεγχο, δείχνει ξεκάθαρα ότι τα προβλήματα της ομάδας έχουν βαθιές ρίζες. Κάθε λάθος βήμα γίνεται περισσότερο αισθητό, και η ήττα από την ΑΕΚ εντός έδρας ήταν το σημείο καμπής που δεν μπορούσε να αγνοηθεί.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Οι αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ ήταν πιο εμφανείς από ποτέ, και παρά τις διαρκείς αναφορές του στη φυσική κατάσταση των παικτών, η πραγματικότητα ήταν πως οι επιλογές του δεν έφεραν αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες δείχνουν ότι η αλλαγή προπονητή ήταν αναμενόμενη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Πρόδρομο Πετρίδη να αντιλαμβάνεται έγκαιρα την κατάσταση.

Η αποχώρηση του Ντομίνγκες δεν ήταν απλή υπόθεση, αλλά ο Πρόδρομος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει πλέον χώρος για πειραματισμούς. Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι αποφασιστικό, με την επιλογή ενός προπονητή που θα είναι έμπειρος και θα έχει ισχυρή προσωπικότητα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν αντέχει άλλες αβέβαιες επιλογές, γι’ αυτό και η προσέγγιση προπονητών όπως ο Χιμένεθ και ο Πογιέτ βρίσκεται σε προτεραιότητα. Για την ώρα είναι οι μοναδικοί που απασχολούν.

Η αλλαγή είναι αναγκαία, και ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει πλέον για έναν ηγέτη που θα ανατρέψει την αρνητική πορεία και θα επαναφέρει την ομάδα σε τροχιά επιτυχιών, αναγνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο για νέα λάθη.

 

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα