ΑΠΟΕΛ: Πολύ κοντά σε Μονόλο Χιμένεθ!

ΑΠΟΕΛ: Πολύ κοντά σε Μονόλο Χιμένεθ!

Newsroom
ΑΠΟΕΛ: Πολύ κοντά σε Μονόλο Χιμένεθ!
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Ισπανός αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ζοζέ Ντομίνγκες, αν δεν αλλάξει κάτι συγκλονιστικά.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΑΠΟΕΛ για τη θέση του νέου προπονητή, καθώς η διοίκηση προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην αντικατάσταση του Ζοζέ Ντομίνγκες.

Με την εμπειρία του σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό και την ισχυρή του προσωπικότητα, ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί ιδανικό υποψήφιο για να οδηγήσει τον σύλλογο σε ασφαλή πορεία μέσα από μια περίοδο μεταβατικών αλλαγών.

Στις πρώτες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τους «γαλαζοκίτρινους», φάνηκε πως οι δύο πλευρές είναι σε θετική τροχιά συνεργασίας, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του Χιμένεθ δεν φαίνεται να δημιουργούν σοβαρά εμπόδια. Το επόμενο στάδιο των διαπραγματεύσεων αναμένεται να λάβει χώρα άμεσα, με στόχο να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία. Εννοείται πως θα έλθει στην Κύπρο με τους άμεσους συνεργάτες του.

Το σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι όποια κι αν είναι η τελική απόφαση, το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου θα ανανεωθεί ριζικά. Η στρατηγική αυτή αποσκοπεί στην ανασυγκρότηση της ομάδας και στην προετοιμασία της για τις σημαντικές προκλήσεις που βρίσκονται στον ορίζοντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα