ΑΠΟΕΛ: Προχωρούν οι συζητήσεις με τον Χιμένεθ

ΑΠΟΕΛ: Προχωρούν οι συζητήσεις με τον Χιμένεθ

Newsroom
ΧΙΜΕΝΕΘ
Ο ΑΠΟΕΛ προχωράει την περίπτωση Μανόλο Χιμένεθ, θέλοντας άμεσα να «κλείσει» το θέμα του νέου προπονητή. Η περίπτωση του Ισπανού δεν είναι εύκολη, ούτε όμως και απαγορευτική.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προχωρά με γοργούς ρυθμούς για την επίλυση του θέματος του νέου προπονητή, μετά την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Ζοζέ Ντομίνγκες.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι αυτή του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός, με πλούσια εμπειρία και προϋπηρεσία στην Ελλάδα, πληροί τα κριτήρια που έχουν θέσει οι ιθύνοντες του συλλόγου, τόσο σε επίπεδο γνώσεων όσο και φιλοσοφίας. Αν και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας μπορεί να παρουσιάσει δυσκολίες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θεωρείται απαγορευτικό εμπόδιο.

Εντός των επόμενων 24 ωρών, θα ενταθούν οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, με σκοπό να υπάρξει συνεργασία. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο, καθώς ο νέος προπονητής θα επιθυμεί να φέρει δικούς του συνεργάτες.

Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει σύντομα, καθώς ο Χιμένεθ δείχνει να είναι κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο, άλλες υποψηφιότητες δεν αποκλείονται, με στόχο ο ΑΠΟΕΛ να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή που θα οδηγήσει την ομάδα στο μέλλον. Όπως είναι του Γκουστάβο Πογέτ, με τον οποίο έγινε επαφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα