Καρμιώτισσα: Εργομετρικά με απόφαση Καμορανέζι

Καρμιώτισσα: Εργομετρικά με απόφαση Καμορανέζι

Newsroom
ΚΑΜΟΡΑΝΕΖΙ
Με απόφαση Μάουρο Καμορανέζι, οι παίκτες της Καρμιώτισσας πέρασαν εργομετρικά το πρωί της Τετάρτης, για να φανεί το επίπεδο ετοιμότητάς τους.

Ο Μάουρο Καμορανέζι έχει πάρει πολύ «ζεστά» τη δουλειά στην Καρμιώτισσα. Δεν είναι μόνο το επίπεδο των προπονήσεων, οι ομιλίες ή η εικόνα του στον πάγκο.

Ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει τον επαγγελματισμό του, είναι το γεγονός πως με δική του εισήγηση, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών πέρασαν από εργομετρικά τεστ, το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι τραυματίες Λούκα Στογιάνοβιτς, Στυλιανός Παντελή, ο τερματοφύλακας Σάντοκ Γέντες και ο Σ. Δημοσθένους απείχαν.

Η ενημέρωση:

 

Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν σήμερα Τετάρτη 9/10 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ύστερα από απόφαση του προπονητή κ. Μάουρο Καμορανέζι, έτσι ώστε να διαφανεί το επίπεδο ετοιμότητας του καθενός ξεχωριστά.

Απείχαν από τα εργομετρικά οι τραυματίες Λούκα Στογιάνοβιτς, Στυλιανός Παντελή, ο τερματοφύλακας Σάντοκ Γέντες και ο Σ. Δημοσθένους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα