Ηρακλέους: «Ξέρουμε ποιος είναι ο ΑΠΟΕΛ, τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε»

Ηρακλέους: «Ξέρουμε ποιος είναι ο ΑΠΟΕΛ, τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε»

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
Ο γενικός αρχηγός των νεοφώτιστων, μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή για την έως τώρα πορεία της ομάδας, και τόνισε πως θα υπάρξει σεβασμός αλλά όχι φόβος στο επερχόμενο ματς με τον ΑΠΟΕΛ (19/10).

Στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0 φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός της Ομόνοιας Αραδίππου, Γιώργος Ηρακλέους. Αφού αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία των νεοφώτιστων, μίλησε και για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο.

Παράλληλα, για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (19/10) μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, εξήγησε πως υπάρχει σεβασμός, αλλά όχι φόβος.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Θέλουμε να συνεχιστεί αυτό το καλό σύνολο να παλεύει τα παιχνίδια, υπάρχει ικανοποίηση από τη νίκη σε βάρος της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, αλλά θα μπορούσε η συγκομιδή να είναι καλύτερη», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ένα ή δύο άτομα πληρώνονται στο προσωπικό της ομάδας όπως είπε, οι άλλοι εργάζονται από εθελοντισμό και παθολογική αγάπη για την ομάδα, όταν κλήθηκε να απαντήσει για το οικογενειακό κλίμα και πρόσθεσε:

«Βλέποντας και ο κόσμος την προσπάθεια που γίνεται από το Δ.Σ. είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και τους ευχαριστούμε». «Περιμένουμε περισσότερα, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε πως θα διεκδικήσουμε κάποια παιχνίδια ή να επιλέξουμε σε ποια θα δώσουμε μεγαλύτερη σημασία, ωστόσο θα παλεύουμε με τον ίδιο τρόπο σε όλα», συνέχισε και συμπλήρωσε:

«Έχουμε μια εβδομάδα εξτρά να ξεκουραστεί η ομάδα. Έχουμε τέσσερις παίκτες μας στην Εθνική Ελπίδων και ο Λόρια με την Εθνική Γεωργίας. Έχουμε τους περισσότερους Κύπριους στην ενδεκάδα μας και στο ρόστερ γενικότερα νομίζω».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ:

«Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο ΑΠΟΕΛ και με τα προβλήματά του δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα. Τον σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα