ΕΝ Παραλιμνίου: Κοντά σε συμφωνία με Νταμίρ Κάναντι

ΕΝ Παραλιμνίου: Κοντά σε συμφωνία με Νταμίρ Κάναντι

Newsroom
ΕΝ Παραλιμνίου: Κοντά σε συμφωνία με Νταμίρ Κάναντι
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωσις Νέων Παραλιμνίου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αυστριακό τεχνικό, Ντεμίρ Κάναντι, για αντικαταστάτη του Όρι Γκούντμαν στο τιμόνι της ομάδας.

Μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις τω «βυσσινί», ο Ισραηλινός Τεχνικός Όρι Γκούντμαν αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επόμενος προπονητής της ομάδας του Παραλιμνίου θα είναι ο Ντέμιρ Κάναντι, που ακουγόταν έντονα το καλοκαίρι αι για την Ανόρθωση.

Ο 54χρονος τεχνικός στην μεγάλη του καριέρα, εκτός από ομάδες όπως η Ραπίντ Βιέννης και Νυρεμβέργη, κάθισε επίσης για συνολικά τρία χρόνια στον πάγκο του Ατρομήτου σε 2 θητείες(2017-2019, 2020-2021). Μάλιστα, την πρώτη του σεζόν με τον Ατρόμητο, τερμάτισε στην 4η θέση και οδήγησε την ομάδα του στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα