Μπάλντοκ: Η ΚΟΠ αποχαιρετάει με την φανέλα του τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή

Newsroom
baldock_kop
Σοκαρισμένη είναι και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με τον χαμό του Τζόρτζ Μπάλντοκ. Με μήνυμα στα Social Media, υπογραμμίζεται ότι η φανέλα του ποδοσφαιριστή θα λειτουργήσει ως «φάρος αναμνήσεων» που θα κρατήσει την μνήμη του ζωντανή.

Η είδηση για τον θάνατο του Τζόρτζ Μπάλντοκ έχει σκορπίσει την θλίψη σε όλες τις εκφάνσεις του ποδοσφαιρικού κόσμου και όχι μόνο. Μετά τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων της Κύπρου και ο ύψιστος φορέας ποδοσφαίρου στη χώρα, η ΚΟΠ, είπε τα δικά της «αντίο» στον αδικοχαμένο Τζόρτζ.

Όπως αποσαφηνίζει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η φανέλα του ποδοσφαιριστή που έχει στη κατοχή της θα αποτελέσει «κειμήλιο που θα κρατάει τη μνήμη του ζωντανή». Η εμφάνιση αυτή προέρχεται από τον αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο, στις 9 Ιουνίου του 2022, στο Βόλο, με τον Μπάλντοκ μετά την λήξη της αναμέτρησης να δίνει την φανέλα του στη Κυπριακή ομάδα.

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΚΟΠ:

«Είμαστε συγκλονισμένοι.
Αιωνία σου η μνήμη Τζορτζ Μπάλντοκ
Η φανέλα που μας χάρισε μετά τον αγώνα Ελλάδα – Κύπρος τον Ιούνιο του 2022 στο Βόλο θα κρατά την μνήμη σου ζωντανή.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια, την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα