Μπάλντοκ: «Συνέχισε να μαγεύεις από εκεί ψηλά, καλό παράδεισο»

Μπάλντοκ: «Συνέχισε να μαγεύεις από εκεί ψηλά, καλό παράδεισο»

Newsroom
Μπάλντοκ: «Συνέχισε να μαγεύεις από εκεί ψηλά, καλό παράδεισο»
Μουδιασμένη η ποδοσφαιρική πραγματικότητα από την τραγική απώλεια του Τζόρτζ Μπάλντοκ. Ο Ανδρέας Γεωργιάδης, με τον δικό του τρόπο λέει το «ύστατο χαίρε», στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή.

Η παγωμάρα για την μεγάλη απώλεια του Μπάλντοκ, επισκιάζει τα πάντα. Και είναι λογικό να μας αγγίξει σε τέτοιο βαθμό, που δεν συνάδει με το χαρακτήρα μας να ξεκινήσουμε να γράφουμε το καθημερινό μας ρεπορτάζ λες και όλα καλά!

Κάτσε τώρα ασχολήσου με τα «πεζά» της καθημερινότητας, στο άκουσμα της χθεσινής τραγικής είδησης. Ο αδόκητος χαμός του Τζόρτζ Μπάλντοκ μας συγκλόνισε όλους και το μόνο που εύχομαι από καρδιάς είναι δύναμη και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. Πόσο κρίμα για αυτό το παλικάρι Θεέ μου.

Αυτή είναι η ζωή όμως και στιγμές όπως αυτές τις πολύ δύσκολες, καλό είναι να συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να απολαμβάνουμε τη κάθε στιγμή, σαν να είναι η τελευταία. Να σεβόμαστε εαυτούς και αλλήλους και να μην κρατάμε κακία. Και ούτε να «σκοτωνόμαστε» για το ποδόσφαιρο ρε παιδιά.

Καλή η μπαλίτσα, την αγαπάμε ναι, ας υποστηρίζουμε παθολογικά τις ομάδες μας, αλλά ως εκεί. Σεβόμενοι την αντίθετη άποψη, έλεος με την οπαδική βία, φτάνει πλέον. Ο Άλκης, ο Μιχάλης και τα άλλα παιδιά που «έφυγαν» άδικα, μόνο να μας ενώνουν πρέπει!

 


Η Ομόνοια με ανάρτηση της εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον Μπάλντοκ

Δε θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου να μην γράψω αυτά τα λίγα. Συνέχισε να μαγεύεις από εκεί ψηλά, καλό παράδεισο Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Ανδρέας Γεωργιάδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα