Απόλλων Λεμεσού- ΑΕ Λεμεσού: Παίζουν… με την υπομονή των φιλάθλων, μιας και κλείνει ένας μήνας

Σάββας Νεοκλέους
apollon ael
Οι οπαδοί του Απόλλωνα και της ΑΕΛ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για την τελική απόφαση του ντέρμπι που αναβλήθηκε, με το εφετείο να αναβάλλεται συνεχώς και να καθυστερεί.

Την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024, ήταν προγραμματισμένο το Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League, μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Για τους γνωστούς λόγους το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ και ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, γνωστοποίησε τις αποφάσεις του την 26 Σεπτεμβρίου 2024. Κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του Απόλλωνα, καθώς επίσης στην ΑΕΛ δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ στην ομάδα του Αντριάν Γκούλα ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε άλλο ένα.

Η ΑΕΛ είχε προχωρήσει σε έφεση, μιας και είχε το δικαίωμα, με το Εφετείο να συνεδριάζει την περασμένη Τρίτη, αλλά μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ έγινε γνωστό πως η συνεδρία έγινε, αλλά η απόφαση επιφυλάχθηκε.

Σήμερα, Παρασκευή, ακόμη δεν υπάρχει η ανακοίνωση του Εφετείου, οι μέρες περνάνε, με τις πληροφορίες να δίνουν και να παίρνουν. Από τη μία αφήνεται να νοηθεί πως πρέπει να ετοιμαστούν μαζί και να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ απόφαση και σκεπτικό, ενώ από την άλλη υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο πως μέσα από 4ήμισυ ώρες που διήρκησε το Εφετείο δεν μπόρεσαν τα μέλη αυτού να αξιολογήσουν τα πάντα, μιας και υπήρξαν ενστάσεις, αλλά και αγορεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών.

 

Σημειώνεται δε, την περασμένη Τρίτη στη συνεδρία απουσίαζε ένα από τα πέντε μέλη του Εφετείου. Αυτό απαρτίζεται από τους Γιώργο Στυλιανίδη (Πρόεδρος), Βάσο Θεοδώρου (αντιπρόεδρος), Γιώργο Καζαντζή (μέλος), Παύλο Παύλου (μέλος) και Κύπρο Ιωαννίδη (μέλος).

Η πιο… φρέσκια πληροφόρηση κάνει λόγο πως η απόφαση και το σκεπτικό του εφετείου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ αρχές της επόμενης βδομάδας, δηλαδή θα συμπληρωθεί ένας μήνας από τη μέρα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Λεμεσιανό ντέρμπι.

Οι φίλοι, πάντως, και των δύο ομάδων περιμένουν πως και πως την απόφαση του Εφετείου και η υπομονή τους εδώ και ένα μήνα, κακά τα ψέματα, εξαντλείται…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα