Ανόρθωση: Ένα περίπου χρόνο μετά να το πετύχει ξανά…

Ανόρθωση: Ένα περίπου χρόνο μετά να το πετύχει ξανά…

Newsroom
anorthosi
Αν η Ανόρθωση στις 20 Οκτωβρίου καταφέρει και φύγει αήττητη από το ΑΕΚ Αρένα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τότε θα παραμείνει για πέμπτο σερί παιχνίδι μακριά από την ήττα. Θυμίζουμε ότι αυτή την στιγμή έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το να μείνει αήττητη η ομάδα και κόντρα στην ΑΕΚ σημαίνει ότι θα συμπληρώσει μία πεντάδα αγώνων χωρίς ήττα κάτι που έχει να πετύχει σχεδόν ένα χρόνο. Και αυτό γιατί η τελευταία φορά που η ομάδα της Αμμοχώστου είχε αυτό το μικρό αήττητο σερί ήταν πέρσι στα μέσα Δεκεμβρίου. Δηλαδή ένα δεκάμηνο ουσιαστικά μετά η «Κυρία» θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητη σε μία σειρά αγώνων.

Κάτι που αν το καταφέρει θα είναι εξαιρετικά σημαντικό στο κεφάλαιο της ψυχολογίας και θα είναι επίσης σημαντικό μετά τη διακοπή να καταφέρει να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών μιας και πάντοτε μία διακοπή μπορεί να φέρει ανατροπές.

Για κάποιες ομάδες μπορεί να τους βγει σε καλό για κάποιες όχι. Και στην Ανόρθωση ευελπιστούν ότι η διακοπή θα βγει σε καλό της ομάδας μιας και είχε τον χρόνο να δουλέψει περισσότερο και παίκτες που δεν ήταν σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας μα καλύψουν έδαφος. Στο χθεσινό φιλικό με τον Εθνικό που έληξε 0-0 πήραν χρόνο αρκετό οι Κριχόβιακ και Τεϊσέιρα οι οποίοι το έχουν ανάγκη και θα είναι σαφώς πιο έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα