ΑΠΟΕΛ, Χιμένεθ: Με αντίπαλο τον χρόνο

ΑΠΟΕΛ, Χιμένεθ: Με αντίπαλο τον χρόνο

Newsroom
ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΠΟΕΛ
Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκινά επίσημα σήμερα την προπονητική του θητεία στον ΑΠΟΕΛ, με την πρώτη πρόκληση να είναι το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου το Σάββατο.

Παρά την άμεση ανάληψη των καθηκόντων του, θα έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του από την Πέμπτη, καθώς αρκετοί διεθνείς ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και επιστρέφουν τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, έξι παίκτες θα τελειώσουν απόψε, ενώ ο Ντβάλι ήταν ο μοναδικός που τελείωσε χθες μετρώντας δυο 90λεπτα. Ο Χιμένεθ, συνεπώς, θα πρέπει να βασιστεί αρχικά σε εκείνους που βρίσκονται ήδη στις προπονήσεις για τη διαμόρφωση του πλάνου του.

Με την επιστροφή όλων των παικτών την Πέμπτη, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με ολόκληρη την ομάδα για δύο ημέρες, πριν από τον σημαντικό αγώνα του Σαββάτου. Οι συνεχείς αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη καθιστούν τη διαχείριση του ρόστερ κρίσιμη για τη συνέχεια της σεζόν, με τον νέο προπονητή να καλείται να λάβει έξυπνες αποφάσεις ώστε να διατηρήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα