Δημητρίου στο Gazzetta Cyprus: «Έγιναν διάφορα συμβάντα…» (το όλο story)

Newsroom
dimitriou_gazzetta_cyprus
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο Gazzetta Cyprus για τα όσα συμβαίνουν με την απαγόρευση μετακίνησης στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, ενώ σας παρουσιάζουμε πληροφορίες για όλα τα δεδομένα που οδήγησαν στην επιστολή των Κιτρινοπράσινων προς την αστυνομία.

Αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης σχετικά με την απόφαση της Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων. Ψάχνοντας το Gazzetta Cyprus το όλο θέμα και τι έχει προηγηθεί παραθέτουμε κάποια από τα γεγονότα.

Πριν μερικές βδομάδες ο σύνδεσμος της ΑΕΚ που βρίσκεται το οίκημα του συλλόγου δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, ενώ πριν μερικές μέρες όταν η μπασκετική Ανόρθωση έδινε αγώνα ευρωπαϊκό στο Κίτιον μερίδα φίλων της ομάδας της Αμμοχώστου επισκέφθηκε την προπόνηση της ΑΕΚ που ήταν σε εξέλιξη.

Παρέμειναν εκεί για μερικά λεπτά βρίζοντας και φεύγοντας έριξαν πέτρες κάτι που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στις τάξεις της ομάδας της Λάρνακας. Γι’ αυτό και η ΑΕΚ επικοινώνησε με την Αστυνομία, της παρέθεσε όλα τα γεγονότα με λεπτομέρειες και την κάλεσε να πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν ζήτησε η ΑΕΚ απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών στα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, αλλά ζήτησε από την Αστυνομία να πάρει μέτρα για να μην γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα μιας και είναι ήδη τεταμένο το κλίμα.

 

Δημητρίου στο Gazzetta: «Έγιναν διάφορα συμβάντα»


Σε επικοινωνία που είχε το Gazzetta Cyprus με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκο Δημητρίου, προσπάθησε να μάθει μερικά πράγματα παραπάνω αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν στην ΑΕΚ να δώσουν μεγαλύτερη έκταση για να ηρεμήσει η κατάσταση.

«Εμείς δεν θέλουμε να μπούμε σε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί πολύ απλά δεν θέλουμε να πυροδοτηθεί το κλίμα λίγες μέρες πριν το παιχνίδι», μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Του μεταφέραμε τις πληροφορίες για τα όσα καταγράφουμε πιο πάνω στο ρεπορτάζ και απλά πρόσθεσε:

«Έγιναν διάφορα συμβάντα τον τελευταίο καιρό και την προηγούμενη βδομάδα αλλά αυτή την στιγμή το αφήνουμε ως εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα