Ανόρθωση: Περιμένει απαντήσεις ο Πραστίτης, περιμένει «διπλό» ο κόσμος

Ανόρθωση: Περιμένει απαντήσεις ο Πραστίτης, περιμένει «διπλό» ο κόσμος

Newsroom
ανορθωση ενισχυση
Κάποιες τελευταίες απαντήσεις αναφορικά με τον συνδυασμό που θα παρουσιάσει στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης περιμένει ο Κυριάκος Πραστίτης, την ίδια ώρα που η ομάδα προετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (20/10), στον απόηχο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών στα μεταξύ τους ματς.

Ένα 48ωρο περίπου πριν από την Γενική Συνέλευση όπου ο Κυριάκος Πραστίτης θα παρουσιάσει στα μέλη της ομάδας τον συνδυασμό του και ακόμη φαίνεται να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με κάποια άτομα να μην έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα συμμετάσχουν στον συνδυασμό του ή όχι.

Το σίγουρο είναι ότι σε μεγάλο βαθμό ο νέος πρόεδρος της Ανόρθωσης έχει καταφέρει να συμπληρώσει τις θέσεις στο διοικητικό του συμβούλιο και θα περιμένει σήμερα-αύριο κάποιες τελευταίες απαντήσεις οι οποίες πιθανόν να είναι και καθοριστικές.

Το σημαντικό πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μπορέσουν όσοι αναλάβουν να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης του δύσκολου εγχειρήματος. Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για κανέναν να βγει σε μία τέτοια περίοδο μπροστά. Θα χρειαστεί και πίστωση χρόνου στη νέα διοίκηση και υπομονή για να μπορέσει να υλοποιήσει το πλάνο και το όραμα της.

Θέλει ένα μεγάλο «διπλό»

Μέσα στις διοικητικές διεργασίες στην Ανόρθωση προετοιμάζονται και για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, πάντα στον απόηχο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών στα μεταξύ τους παιχνίδια, κάτι που έφερε την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ομάδας. Αγωνιστικά ο Γιάννης Οκκάς έχει επιπλέον επιλογές στη διάθεση του μιας και μοναδικοί απόντες θα είναι οι Γκαρσία και Ιωάννου αφού οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Μοναδικός στόχος για την «Κυρία» είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

 

Έπαιξαν με την Εθνική…

Ο Κωστάκης Αρτυματάς ήταν βασικός στην εκτός έδρας ήττα της εθνικής Κύπρου κόντρα στο Κόσοβο με 3-0 έχοντας πολύ καλή απόδοση κυρίως στο πρώτο μέρος. Απ’ τον πάγκο ήρθε και αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο ο Ανδρέας Χρυσοστόμου ο οποίος σύντομα θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ανόρθωση για την ανανέωση του συμβολαίου του με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα