ΑΕΚ Λάρνακας: Οι αλλαγές που ίσως φέρουν οι απουσίες

ΑΕΚ Λάρνακας: Οι αλλαγές που ίσως φέρουν οι απουσίες

Newsroom
ΛΕΔΕΣ
Τρεις σημαντικές απουσίες έχει να διαχειριστεί ο Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με την Ανόρθωση (20/10), με την ΑΕΚ να προσπαθεί να εστιάσει στο αγωνιστικό, έπειτα από όσα συνέβησαν με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών.

Με τρεις απουσίες προετοιμάζεται η ΑΕΚ ενόψει του νέου ντέρμπι που έχει να δώσει αυτή τη φορά απέναντι στην Ανόρθωση μέσα στο ΑΕΚ Αρένα. Η χθεσινή μέρα ήταν αρκετά έντονη με την απόφαση μη μετακίνησης των οπαδών των δυο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια και από σήμερα καλό είναι να μπει ένα τέλος και άπαντες να επικεντρωθούν μόνο στο αγωνιστικό.

Εκεί όπου η ΑΕΚ έχει προβλήματα και απουσίες και μάλιστα σημαντικές μιας και ο Γκουστάβο Λέδες αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός από την αναμέτρηση. Ένας παίκτης που ήταν από τους κορυφαίους στα τελευταία παιχνίδια και είναι αρκετά επιδραστικός στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.

Εκτός επίσης είναι ο Γιώργος Ναούμ που δεν ξεπέρασε ακόμη πλήρως το πρόβλημα που έχει, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Καμπρέρα ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας ένα γκολ αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι διαθέσιμος.

Οι σκέψεις του Μπεργκ

Ο Μπεργκ λοιπόν καλείται να βρει λύσεις με δυο βασικές απουσίες που υπάρχουν. Για την απουσία του Λέδες το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε τον Αϊτόρ να πηγαίνει στα άκρα της επίθεσης αντί πίσω από τον επιθετικό που έπαιξε με το ΑΠΟΕΛ και να μετακινηθεί ο Ρόντεν ως μεσοεπιθετικός ή να μείνει ο Αϊτόρ πίσω από τον επιθετικό και να ξεκινήσει βασικός ο Μπρούνο Γκάμα στα αριστερά της επίθεσης. Το σενάριο να παίξει ο Τζίμυ Σουάρεθ είναι κάπως απομακρυσμένο μιας και ο Μπεργκ δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται, όμως είναι μία μικρή πιθανότητα και αυτό.

 

Στη θέση του Καμπρέρα στην κορυφή της επίθεσης ο Φραν Σολ να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Κάρολ Αγκιέλσκι. Ο Ισπανός μπορεί να δέχεται κριτική για την μη παραγωγικότητα του την φετινή περίοδο αλλά ο Μπεργκ δείχνει να τον εμπιστεύεται περισσότερο σε σχέση με τον Αγκιέλσκι τη δεδομένη στιγμή. Δεν αποκλείεται βέβαια να βρεθεί ο Πολωνός στο αρχικό σχήμα, όμως ο Σολ είναι ένα κλικ πιο μπροστά στη μάχη για την κορυφή της επίθεσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα